25. marraskuuta 2012

31 Day Challenge: Day 28

Viimeisiä viedään ! Tällä kertaa inspiroidutaan lipuista. Vielä olisi kaksi päivää haastetta jäljellä, ensin inspiroidutaan yliluonnollisesta ja sen jälkeen tutoriaalista. Hei, linkkailkaapas mulle kivoja tutoriaaleja, joista haluaisitte nähdä minun versioni! :)


Tietääkös joku mikä lippu on tuollainen? :) Afrikan! Tosiaan, minua innosti tässä lipussa tuo värien paljous ja se, miltä tuollainen kuvio tulisi näyttämään kynnellä. Viihdyin näissä muutaman päivän, kunnes sitten kävikin niin että lakat lähtivät suiruina pois..

Liput maalasin Oumaxin akryylimaaleilla. Muihin kynsiin lakkasin ihan vain kokeilun vuoksi Beauty Uk:n Posh Buddlea. Oikein kunnon ruskea lakka. Tämä käyttäytyi samallailla kuin muutkin kokeilemani Beauty Uk:n lakat, eli kahdella kerroksella saisi jo peittävän lopputuloksen lyhyt kyntisillä, mutta itse päätin laittaa vielä kolmannenkin. Lakka kuivui nopeasti ja kivan kiiltäväksi. Tykkään ! Beauty Uk:n lakkoja saa mm. Pretty.fi:stä.

Mulla on sellainen ongelma näiden mun lakkailuiden kanssa, että ne eivät vain yksinkertaisesti kestä kassatyöskentelyä.. Joudun kuitenkin pitämään vähän väliä kolmekin päivää samoja kynsiä, ei ehkä kuulosta paljolta, mutta kyllä ne kuluu ja lakat lohkeilee tuossakin ajassa melkoisesti. Ratkaisin ongelman yksinkertaisesti laittamalla aina kolmekin kerrosta päällyslakkaa.. Muutenkin päällyslakka kuluu super nopeasti, niin sitten vielä täytyy käyttää yksiin lakkauksiin hurjasti, ärsyttää.. Joku varmasti osaa samaistua tähän?
Mitä pidät tämän kertaisista kynsistä? :)


3 kommenttia:

  1. Hauskan näkönen toi Etelä-Afrikan lippu ruskean rinnalla =)

    VastaaPoista
  2. Hei näähän on hienot! :D Toi ruskea sopii afrikkaan paremmin ku hyvin (:

    VastaaPoista
  3. Waauh! Tosi hienot! Jännä keksintö laittaa ruskeeta lippujen kanssa, tosi hyvin käy! Mainostimpas blogiasi minun uudessa blogissani, jos kiinnostaa niin kun kirjoitat hakukenttään osoitteen: kynsibloggailut.blogspot.com

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)