11. marraskuuta 2012

31 Day Challenge: Day 21

Tästä päivästä eteenpäin on kaikki " Inspired by ..." tyyppisiä kynsiä. Tämä onkin melko haastavaa minulle, tai siis sanotaanko näin, olen jumittunut kohtaan "Inspiroidu kirjasta".. Miten se voi muka olla niin vaikeaa? Palataanpas kuitenkin tämän päivän kynsiin, joissa olen ispiroitunut VÄRISTÄ


Cupcakes! Sain aiemmin Cesarsshopilta kokeiluun Color Clubin Berry and Brightin, joka on aivan ihana punainen lakka, sitä ei näissä kynsissä kauheasti näkyviin jäänyt, mutta punaisesta tuli mieleen mansikat ja muut herkut.. Nam! Olen aiemmin tehnyt cupcake -kynnet, joissa olen neuvonut miten nämä tehdään, joten en aio neuvoa uudelleen.

Pohjalla on siis kolme kerrosta Berry and Brightia. Lakka on hyvä levittymään, ja eritoten tykkään siitä, että lakasta tulee ihana marjainen tuoksu! Miten voikaan olla? Kuvittelenko vain, vai onko joku muu kokenut saman? Marjat eivät todellakaan tuoksu pullossa, eikä jos lakkaa laittaa paperille.. Mutta kun lakkaa kynsiä tällä lakalla, ilmoille leijuu ihana marjojen tuoksu.. Oonkohan ihan pöpipää?

Kuppikakkuihin käytin Flormarin JG450:aa (vaal.ruskea), Golden Rose matte 06:sta (ruskea) sekä Classicsin White Tipiä. Koristelin kuppikakkujen kuorrutusta vielä hieman glitterillä, eli Wet n Wildin Party of Five Glittersillä. Päälikoristeeksi laitoin mansikkafimot, jotka muuten oli ihan jättimäiset! Ohhoh.. ei anneta koon häiritä, on nämä silti syötävän herkulliset!


Oletkos tehnyt cupcake -kynsiä? :)


9 kommenttia:

 1. En ole tehnyt Cupcake -kynsiä, mutta olen nähnyt paljon niitä versioita ja nämä ovat ehdottomasti kaikkein herkullisimmat! :))
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 2. ihanat!!alko tekemään mieli jotain makeeta heti tällee aamulla kiitti... :D

  VastaaPoista
 3. Ihan sika makeet! Pakko kokeilla kun omat fimot tulee postista! :) http://naytakynnet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ehkä herkullisimmat muffinssikynnet mitä oon nähnyt! Tosi hienot!:)

  VastaaPoista
 5. Syötävän herkulliset kynnet! :)

  VastaaPoista
 6. Mä sain näistä idean mun kynsiin, kiitos:D Linkkasin myös sun blogin siihen postaukseen tälle sivulle! Nää on kyllä pikkasen hienommat, kun omani =D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)