9. marraskuuta 2012

31 Day Challenge: Day 19

Olen jo pitkään halunnut kokeilla Galaxi kynsiä, mutta olen jotenkin aina luullut niiden olevan niin työläät, etten ole viitsinyt ruveta tekemään. Tämä 31 päivän haaste "pakotti" minut kuitenkin tarttumaan sieneen ja töpöttelemään ! 


Kauheasti koitin katsoa tutoriaaleja ja mallia muiden galaxikynsistä, mutta päädyin kuitenkin tekemään nämä oman maun mukaan. Näihin on käytetty hurjasti lakkaa ja töpöttelyä. Hah, on nämä silti hienot! Itsekehu haisee?

Minun oli ihan pakko jo silloin kun nämä tein, kirjoittaa kaikki käyttämäni lakat ylös.. Eihän tästä voi millään erottaa kaikkia värejä?

Lista käytetyistä lakoista:

- Kleancolor: Blue Pearl, Black
- Flormar: 393, 448, 449
- NYX Girls: Azure
- Essie: Navigate Her
- Classics: White Tip

Kerron muutaman työvaiheen, en nimittäin täysin muista missä järjestyksessä näitä värejä tuohon töpöttelin.. Aloitin sillä, että lakkasin kynnet mustiksi ja annoin kuivua. Päätin kokeilla miltä näyttäisi, jos laitan Flormarin 393:sta, eli sitä pienen pientä (hopea, punainen, vihreä) glitterlakkaa mustan päälle ja sen päällä töpöttelisin "galaxit". Eipä se kauheasti alta näkynyt.. Lopuksi kaipasin hieman glitteriä, joten laitoin tuota samaista lakkaa galaxien reunoille. Lisäksi laitoin muutamat valkoiset "pallot" ympäriinsä, sillä ilman niitä kynnet näytti jotenkin tyhjiltä..

Näihin kynsiin on siis käytetty mm. sinistä, violettia, punaista, valkoista, mintun vihreää.. Glitteriä ! Ai että mä tykkäsin! Eikä näiden tekemisessä ihan tolkuttoman kauaa mennyt, töpötelty lakkahan kuivuu nopeasti.
Oletko tehnyt Galaxi kynsiä? Mitä mieltä olet näistä?


4 kommenttia:

 1. hienot, tulee ekana mielee just avaruus ja galaxi :)

  VastaaPoista
 2. Hienot on. :) Ja kyllä itseään saa kehua, kun on onnistunut. :D

  VastaaPoista
 3. Noi on kyllä upeet! Mulla on ollu tarkotuksena kohta puoli vuotta kokeilla noita, mutta en vaan oo saanu aikaiseksi kokeiltua... :D

  VastaaPoista
 4. Oikein kivannäköset (: Itse en galaksikynsistä niin perusta itse tehdä, mutta niitä on kyllä kiva katsella!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)