2. marraskuuta 2012

31 Day Challenge: Day 12

Tälle päivälle raitoja! Ensimmäisestä kynsistä, joita meinasin tänään julkaista, tuli ihan hirveät räpellykset, mutta ajattelin kuitenkin julkaista ne.. Nyt kun katsoin ko. kynsiä, niin päätin todellakin olla julkaisematta niitä.. Oli ne sen verran kamalat söherrykset.. Ensimmäisten epäonnistuttua, päädyin jälleen kerran tekemään jotakin yksinkertaista.. Eli isoja raitoja! 


Näissä kynsissä käytin kolmea Golden Rose matte lakkaa, sävyjä 01 (pinkki), 06 (ruskea) ja 11 (musta). Aloitin lakkaamalla kaksi kerrosta 01:stä, sitten tein ruskean raidan rajaamalla ensin teipillä, mutta se tuntui turhalta ja "työläältä", joten mustan raidan tein vapaalla kädellä.. Lopulta molempien reunoista tuli samanlaiset, yhtä suttuiset. Hah!


Itse tykkään näistä, johtunee väreistä.. Sointuu meinaan hyvin yhteen! Osassa kuvissa näkyy pienesti 06:ssa eli ruskeassa häivähdys violettia! Luonnossa violettia näkyy kivasti, mutta jotenkin sitä on vaikeaa saada näkymään kuvissa..


Oon tykästyny näihin Golden Rose matte -lakkoihin, nää on niin nopeita kuivumaan ja tosi kivan värisiä. Harmi, että haalin näitä itselleni vain nämä kolme.. Tosin, en tykkää siitä, että pullot ovat tuollaiset.. Niistä on ihan mahdotonta nähdä minkä värisiä lakat ovat, toi 06:kin näytti violetilta, mutta kuinka ollakaan, se on ruskea lakka, jossa hieman violettia vivahdetta?
Mitä mieltä olet Golden Rose matte -lakoista?


ps. On muuten ihan pakko hehkuttaa, sain meinaan kunnon lampun, jossa on kirkas valo, joten voin luvata, että kuvien laatu tulee hieman kohenemaan ;)

3 kommenttia:

  1. Karkkimaiset kynnet! (: Itse aion juuri korkata tänään ensimmäisen matteni, saa nähdä mitä tykkään :D

    VastaaPoista
  2. Ompas kivat kynnet ja hyvin valitut värisävyt :) Olen muuten ihan samaa mieltä niiden mattalakkojen pulloista, todella ärsyttävää kun niistä ei näe lakan oikeaa sävyä, mur! :D

    Sulle olisi tunnustus <3
    http://zigiztyle.blogspot.fi/2012/11/a-blog-with-substance.html

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)