7. marraskuuta 2012

31 Day Challenge: 17

Glitteer ! Näitä oli TODELLA vaikea kuvata, mutta sainpahan otettua jonkinlaiset kuvat sentään. Koitin saada mahdollisimman monipuolisesti glitterit näkyviin.. 


Näissä olen käyttänyt kolmea erilaista glitterlakkaa, kyllä meinaan kimalteli ! :) Pohjalle lakkasin kerroksen Flormarin sävyä 436, joka on siis hopea lakka. Mielestäni se oli loistava pohja tälle glitterpläjäykselle, sillä nämä glitterlakat itsessään eivät ole yhdellä kerroksella todellakaan peittäviä!

Hopean lakan päälle lakkasin ensin kerroksen Flormarin 393:sta, jossa on paljon pienen pieniä glittereitä; punaisia, hopeita sekä vihreitä.

Seuraavaksi laitoin kerroksen Wet n Wildin sävyä nimeltä Sparked, jossa on hopeisia ja pinkkejä pienen pieniä glittereitä.

Päällimäiseksi laitoin vielä kerroksen hieman isompia glittereitä, nimittäin Wet n Wildin Party of Five Glittersiä. Olen aiemmin käyttänyt sitä ainoastaan glittersandwicheihin.. Itseasiassa alkuperäinen tarkoitukseni olikin tehdä näistä kynsistä glittersandwich, mutta nämä olivat ihan liian hienot peitettäväksi.


Onneksi on keksitty folio! Näiden poisto olisi varmasti todella työlästä ilman folioa...
Oletko hulluna GLITTERIIN? ;)1 kommentti:

  1. Minäkin olen aivan hulluna glitteriin nykyään :D jännä miten ennen en tykännyt glitterlakoista yhtään, mutta näin se mieli muuttuu :D

    Käypäs katsastamassa blogini jos kiinnostaa http://emmminn.blogspot.com/ :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)