13. marraskuuta 2012

31 Day Challenge: Day 23

Inspired by Movie -kynnet tiedossa tänään ! Näistä olen NIIIN ylpeä ! Kuka keksii ensimmäisenä mistä elokuvasta on kyse? Kyseinen leffa kuuluu siis lasten leffoihin.. Suhteellisen vanha leffa jo..


Maalasin nämä kynnet alusta loppuun itse. Pohjalle lakkasin Flormarin N002:sella pari kerrosta, joka siis ei ollut peittävä kärjestä, mutta sehän ei tässä haitannut lainkaan. Kärkeen sekoittelin Flormarin JG450 ja JG451:stä, jotta hiekasta tulisi hieman vivahteikkaampi. Merilevät, kalat ja kuplat maalasin Oumaxin akryylimaaleilla ja ohuella siveltimellä. Joko joku tietää mikä leffa on kyseessä? :)


Näin näiden eteen paljon vaivaa, mutta kyllä näistä ainakin omasta mielestäni tuli todella kivat ! :) Leffahan on Nemoa Etsimässä ! Tähän leffaan liittyy paljon muistoja siltä ajalta, kun se julkaistiin. Siihen aikoihin siskontyttöni oli vielä ihan pikkutyttö, nykyään lähenee jo murkkuikää, ja hänen piti saada katsoa Nemoa Etsimässä ainakin kymmenen kertaa päivän aikana. Siskontyttöni muisti ulkoa jokaisen leffassa olleen hahmon vuorosanat, mutta erityisesti hai (muistaakseni sen nimi oli Pomo) kiinnosti. Voi niitä aikoja !Mitä pidät Nemoa Etsimässä -kynsistäni? ;) 


5 kommenttia:

 1. Haa, arvasin ihan heti! :D Ihana nemokala!

  VastaaPoista
 2. Ihanat nemokynnet !(:

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi, tosi ihanat kynnet !! Oot hurjan taitava ((:

  VastaaPoista
 4. Iiik, kuin söpöt nää on! :) Nemoa etsimässä on yks lempparielokuvista!

  http://somethingcangowrong.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)