19. marraskuuta 2012

31 Day Challenge: Day 26

Pahoittelen muutaman päivän kestänyttä hiljaisuutta, ajastetut postaukset loppuivat kesken, enkä ole ehtinyt kirjoitella blogia. Mutta tällä kertaa tosiaan luvassa on kynnet, joissa inspiraation lähteenä on pattern, eli kuviot! Mikäs sen kivempaa kuin tarttua leimausvälineisiin ja tutkailla kivoja kuvioita! :) Tykkäsin näistä kynsistä kovasti, ja viihdyinkin näissä melkein koko viikon ! 


Olen kaipaillut pitkään tällaista kunnon nudea lakkaa. Kynsillä on siis kolme kerrosta Beauty Uk:n Cafe Culturea. Ostin Pretty.fi:stä Beauty Uk:n West End Girl -setin, joka sisältää kuusi pientä 8ml pulloa ihania lakkoja. Hintaa paketilla on vain 7,99 € !! Eli maksat 8 euroa kuudesta pullosta, 1,333.. €/pullo. Ei paha?


Innostuin nuden ja mustan yhdistelmästä, ja innostuin leimailemaan montaa eri kuviota, siksi jokaiseen kynteen päätyikin erilainen kuvio. Sitä se teettää, kun haluaa päästä testailemaan kaikkia mahdollisia kuvioita, ja kynsiä on vain viisi yhdessä kädessä. Ihan ensiksi inspiroiduin tuosta nimettömässä olevasta kuviosta. WAU!

Kuviot ovat peräisin Pretty.fi:ssä myytävästä Nail Worldin Supersize Stamping -laatasta, joita on siellä kaksi kappaletta. Nämä kuviot ovat kaikki laatasta nro 2. Esittelen laatat hieman myöhemmin laajemmin, varmaankin huomenna, joten huomenna ei ole luvassa näitä haastekynsiä.. Sen vielä noista laatoista sanon, että niissä tosiaan on Konad kuvioita, yhdessä laatassa on yli 200 kuvaa, ja hinta on super halpa!!

Kipaise katsomassa Pretty.fi:ssä olevia Supersize laattoja » 


Mitä pidät tämän päivän kynsistä?


5 kommenttia:

  1. Mul on noi molemmat supersize laatat ja Oon kyl super tyytyväinen! ( möin mun ~10 konad laattaa... :D) ja viel se juttu, jonka takii kommentoin: aivan ihanat kynnet<3 tosi kauniit ja ihania kuvioita ja värit sopii tosi kivasti yhteen :)

    VastaaPoista
  2. Hienot, sopii tollaset neutraalimmat värit tuohon lakkaukseen :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)