8. marraskuuta 2012

31 Day Challenge: Day 18


Peruspuolikuut tänään. Tosin, voisin sanoa, että olen hulluna tähän väriyhdistelmään! Sopii kuin nenä päähän, niinku jotkut sanois. En halunnut lähteä tekemään mitään "ihmeellisyyksiä" näihin, koska mun mielestä nämä puolikuut ovat aikas nättejä ilman mitään ihmeellisyyksiä. Tein rajat vapaallakädellä, joten kuten varmasti huomaatte, ne eivät ole täydelliset, mutta mitäs sitten? Värit ovat hienot !


Sain näistä itseasiassa kehuja töissäkin. Hih. :) Pohjalla on Flormarin 443:sta, joka on ihanan räikeä pinkki ! Tämän hetken ehdoton lempparini. Päälle laitoin Kleancolorin mustaa lakkaa. Koitin siistiä tuota rajaa mustalla akryylimaalilla sekä ohuella siveltimellä, mutta ei sekään kaikkea korjannut. Pelko pieneksi jäi tuo pinkkiosa, mutta se ei menoa haitannut. Sitä se teettää kun koittaa korjata korjaamisen jälkeen tuota rajaa, kohta ei sitten olekaan lainkaan pinkkiä.. :(Mitä mieltä olet puolikuista ja ylipäätään näistä kynsistä?


2 kommenttia:

  1. Tällä väriyhdistelmällä ei vaan voi mennä pieleen (: Puolikuumani on kyllä tyylikkyysasteikon yläpäässä ja kivasti olet onnistunut.

    VastaaPoista
  2. Hyvä väriyhdistelmä! :o En ole tullut ajatelleeksi edes! :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)