12. marraskuuta 2012

31 Day Challenge: Day 22

Tänään inspiroidutaan biisistä, joka muuten tuli mieleeni ihan yhtäkkiä. Haha. Kynsien tekoon käytin samaista tekniikkaa kuin Youtuben Robin Moses, mutta en nyt jostain syystä löydä ko. videota, joten linkitän teidän hänen kanavalleen kuitenkin. Kerron tekotekniikasta omin sanoin.. 


 <---- Biisi josta inspiroiduin ;) 


Näissä kynsissä olen käyttänyt kokonaisuudessaan viittä lakkaa per kynsi, jotka ovat siis: Kleancolor Black, Color Club Berry and Birght, NYX Girls Tango, Miss Selene 213, Kleancolor Funky Yellow. Sinä siis tarvitset näiden tekoon keltaisen, oranssin, punaisen, punaisen glitterlakan sekä mustan lakan.

Harmi etten tajunnut ottaa teille tekovaiheista kuvia nyt kun en sitten sitä videotakaan löytänyt.. Höh ! Kerron kuitenkin vaihe vaiheelta kuinka nämä tehdään. Tein jälleen "upean" photoshop version tutoriaalista..


Tärkeintä on, ettet anna lakkojen kuivua ennen siveltimen käyttöä, muuten lakat eivät liiku ja sekoitu. Nämä ovat oikeasti todella helpot tehdä. Voit käyttää mitä lakkoja haluat eikä viivojen ei tarvitse olla suorat! Itselläni kävi niin, että osa lakoista jämähti liian nopeasti, joten jotkut kohdat "kuoriutuivat" lakattomiksi, joten peitin ne vielä mustalla lakalla. Muista vain laittaa paksut kerrokset jokaista lakkaa ja ole nopea, niin onnistut varmasti!

Uskallatko kokeilla? ;)


3 kommenttia:

 1. Hienot!
  Vois tuota joskus kokeilla, vaikuttaa kivalta tekniikalta :)

  VastaaPoista
 2. Ompa hauskat, pitää itsekin joskus testata!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva idea! Täytyy varmaan akryylimaaleilla koittaa, ni ei tarvis olla niin nopeakaan:>

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)