10. marraskuuta 2012

31 Day Challenge: Day 20

Huihui! 20. päivä haastetta jo.. Hurjaa! Vesimarmorointi ei ole koskaan ollut mun juttu, en tiedä mistä johtunee sitten.. Hienojahan ne, muttakun tuntuu ettei itsellä meinaa ikinä onnistua!


Marmorointiin käytin Flormarin sävyjä 446 ja 448, jotka ovat siis kesän&syksyn 2012 kokoelmasta ihanat violetit lakat! Onnistuin pikkurillin ja nimettömän kanssa, mutta keskisormi ja etusormi olivat täysiä pettymyksiä ja kyllä kiukutti! Pyrin saamaan jokaiseen kynteen tuollaiset kuviot kuin pikkurillissä sekä nimettömässä, mutta jotenkin onnistuin niin, että keskisormeen ei ensimmäisellä yrityksellä tullut yhtään mitään kuviota? Vaikka vedessä oli kyllä oikeanlainen kuvio ja tähtäsin kyllä suoraan siihen.. Niin kävi kuitenkin vain "muistutukseksi", kuinka surkea vesimarmoroitsija olenkaan, kahden onnistuneen kynnen jälkeen. Tavallaan "palautus maanpinnalle", tiedättehän?

Tein sitten suorilta siihen epäonnistuneen keskisormen päälle uuden kuvion, joka sitten jostain kumman syystä tuli kuitenkin tuollaisena epämääräisenä.. Huooh! Kaikista jännin tapaus on kuitenkin tuo etusormi.. Sen teossa ei ollut mitään ongelmaa, sain upean kuvion veteen ja osuin ihan varmasti oikeaan kohtaan, mutta katsokaa mikä rumilus siitä tulikaan! En kuitenkaan jaksanut asiasta suivaantua, sillä pikkurillistä ja nimettömästä tuli UPEITA! Olettekos samaa mieltä? ;)

Voi muuten olla, että vesi lämpeni/kylmeni liikaa, sillä tein keskisormen ja etusormen viimeisinä, tai muuten jotain meni loppujen lopuksi vikaan. Väliäkö sillä, näen tämän kuitenkin erittäin opettavaisena teille ja minulle, siksi minä nämä kynnet kuitenkin päätin julkaista. Ei nämä loppujen lopuksi ihan NIIN hirveät ole, eihän?


Mun on muuten tässä kohtaa ihan pakko hehkuttaa.. Eikö olekin törkeän hyvät kuvat? Näissä minulla oli käytössä uusi upea kunnon kirkas valo! Kannattaa ehdottomasti hankkia sellainen kuvien ottamista varten.

Onnistuuko sinun vesimarmorointisi?3 kommenttia:

 1. pikkurilli ja nimetön ihan hyvin onnistuneet,ite en oo kokeillu viel .pakko kertoo et noi cupcake kynnet bannerissa aivan syötävän ihanat

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Mä tunnustan, että en ole KOSKAAN edes kokeillut tota hommaa kun pelkään sitä jo kokeilematta :D

  VastaaPoista
 3. Vähänkö siistit kynnet! :)

  rakastanminunkynsia.blogspot.com

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)