31. elokuuta 2012

NYX nail polishes

Sain Pretty.fi:lta kokeiluun kuusi NYX -lakkaa. Aivan upeita! 


Vasemmalta oikealle: Azure,  Blue Hearts, Aqua Glitter


Vasemmalta oikealle: Tango, 24 Karet, Nectar

NYX:in kynsilakkojen pullot ovat niin kovin kauniita! Lisäksi lakat ovat nopeati kuivuvia, siveltimet ovat hieman ohuita, mutta ajavat asiansa! 


Ensimmäisenä kokeilin sävyä Nectar, joka on erittäin huonosti peittävä. Lakka sopii varmasti ranskiksen alle tuomaan hieman kullanhohtoa. Peittävän tästä saisi varmaankin laittamalla valkoisen lakan alle. Itse en niin tehnyt, joten töpöttelin kärkiin vielä sävyä 24 Karet. Koristeeksi laitoin kolme strassia peukaloon ja nimettömään. Aika kivan väriset lakat kyllä ! 

Lisäksi sysään nyt tähän samaan postaukseen toiset kynnet, jotka tein seuraavana päivänä. 


Ihanan värinen tämä NYX Azure ! Kuvissa näkyy hieman huonosti, mutta lakka sisältää pienenpieniä sinisiä hippuja. Hiput ovat oikeastaan melkolailla saman värisiä kuin Aqua Glitterin hiput, mutta paljon pienempiä. Näistä saamistani lakoista tämä on ehdottomasti lempparini. Kynsille laitoin tätä 3 tai 4 kerrosta.


Koristeluihin käytin ihanaa Blue Hearts -lakkaa. Sydämiä on melko haastavaa saada purkista, mutta niinhän se on jokaisen lakan kanssa, joka sisältää isompia koristeita/glittereitä tms. Peukaloon ja nimettömään laitoin kärkeen Aqua Glitteriä ja rajasin sen 1,5mm hopeilla strasseilla sekä yhdellä sydämenmuotoisella helmenpuolikkaalla. Aika kivat, eikö? 

Mitä mieltä olette? Omistatko yhtään NYX lakkaa?

5 kommenttia:

 1. upeita lakkoja ,en omista vielä yhtään .olen kyllä niitä ihaillut

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo viimenen kuva, rakastuin. :)

  VastaaPoista
 3. Tuo Azure on kyllä ihanan värinen :)

  VastaaPoista
 4. Minulla on tuo Blue Hearts ja Disco Ball :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat nuo jälkimmäiset kynnet! Mullakin on pari noita sydänlakkoja, violetti ja punainen. Ne on kyllä hauskoja. Voisin jotain muitakin NYXin lakkoja kokeilla.

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)