24. elokuuta 2012

Chunky Holo, Rapid Dry sekä INM

Hankin jokin aika sitten paljon Kleancoloreita, mutta suurin osa niistä kuivuu niin hitaasti tai ei ollenkaan, etten ole voinut käyttää niitä. Nyt kun hankin uudet pikakuivattajat, niin päätin pistää ne kunnon testiin. Kumpi kuivattaa Kleancolorin  sävyn Chunky Holo Bluebell (yksi noista kuivumattomista); Cesarsshopin Rapid Dry vai INM:n Out The Door. Samalla ajattelin hieman esitellä Bluebellin hienoja sävyjä! Alla on Kleancolorin mustaa lakkaa.


Ihana! Sitten asiaan. Laitoin oikean käden kynsiin Rapid Dryta ja vasemman käden kynsiin INM:ää. Kuva todisteita ei ole valitettavasti molemmista käsistä. Muutenkin kertoisin hieman plussia ja miinuksia ko. pikakuivattajista.

Cesarsshop Radip Dry
+ Lakka jättää kuivuessaan kynteen kovan pinnan.
+ Kuivatti Bluebellin n. 5 minuutissa. Luulen kuitenkin, että lakka olisi rullautunut, jollen olisi antanut sen vielä kuivua n. 10 minuuttia.
+ Tuoksuu hyvältä!
+ Kuivattaa lakan useimmiten muutamassa minuutissa.
- Hieman turhan paksua, vaikea levittää isojen strassien päälle.
- Lakka tuntuu kuivuvan pulloon?


INM Out The Door 
En ole ehtinyt tutustua tähän lakkaan vielä kovin hyvin, mutta kerron tähän mennessä havaitsemani plussat ja miinukset.
+ Ohut koostumus, helppo levittää
+ Kuivuu hieman hitaammin kuin Rapid dry. Kuitenkin suhteellisen nopeasti.
- Haisee desinfiointi aineelta.
- Jättää kynteen "pehmeän" pinnan. Kaikkia tuskin häiritsee, mutta minusta ainakin tuntui, että kynsi jäi märäksi.

Nämä olivat siis minun omia mielipiteitäni, kaikki tuskin ovat samaa mieltä kanssani. Kiva kuitenkin, jos nämä auttavat jotakuta.

Mitä mieltä olet Kleancoloreiden Chunky Holoista? Oletko kokeillut jompaa kumpaa pikakuivattajaa? 

3 kommenttia:

  1. Huh, etten hankkinut noita Kleancolorin Chunky holoja, kun kertakaikkiaan ehdin aina sohia thiaasti kuivuvat lakat pilalle. Vaikka ne niin ihanilta näyttääkin kynsillä... tämäkin! :)

    VastaaPoista
  2. Mulla oli samanlainen lakkaus tuossa vähän aika sitten, Chunky Holo Poppylla tosin, mutta samannäköisiä ne on mustalla. Mulla Cesarsin kanssa kutistui kärki, kun lakkaa oli aika paljon, en kyllä kauheesti yllättynyt :D Ihmettelen muuten kun sanot, että se tuoksuu hyvältä :D Musta se vaan lemuaa :D

    VastaaPoista
  3. Hih :D se et se mun mielestä tuoksuu hyvältä voi johtua siitäki et ennen mulla oli TOSI pahan hajunen pikakuivattaja :D ja ku se tuoksuu kaukaa hyvältä, mut tosiaan ihan hirveetä myrkkyä läheltä!

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)