3. syyskuuta 2012

Ferrari?Viime postauksessa puhuinkin näistä saamistani NYX -lakoista, ja tämä sävy nimeltä Tango jäi vielä testaamatta, joten tässä se nyt on ! Ihanan punainen sävy, hieman oranssiin taittava tosin. Alle laitoin valkoisen lakan, sillä tämän peittävyys ei oikein miellyttänyt. Aluksi laitoin Tangoa kolme kerrosta, ja silti kynsien kärjistä paistoi rumasti läpi.. Lyhyemmät kynnet omaavalla tuskin tätä ongelmaa olisi. Lopulta olin erittäin tyytyväinen lopputulokseen, kun laitoin valkoisen lakan alle. Kuivuvuus ja levitettävyys olivat ihan hyviä.

Jostain syystä punaiset kynnet on mielestäni hankala koristella.. Tällä kertaa kuitenkin onnistuin ! Hieman ehkä "ferrari" värimaailma.. hah. One strokekin onnistui ihan älyttömän hyvin ! Saattaa näistä jotenkin Kiinakin tulla mieleen.

Mitä pidät?

3 kommenttia:

 1. Hei!
  Kyselit huhtikuussa blogissani, että mistä olen swatch-kiekkoni hankkinut. En ollut aikoihin käynyt blogissani, saati kirjautunut sisään, joten huomasin vasta nyt kommenttisi. En tiedä tarvitko enää vastausta kysymykseesi, mutta noita 18:n "kynnen" kiekkoja tilasin Looks Designiltä. Sieltä niitä ei enää saa, joten sittemmin tilasin kiekkoja muista paikoista. Nolottaa tunnustaa, mutta en enää muista mistä... Saattoi olla jostain ulkomailta.
  Noita kiekkoja myydään esim. CesarShopissa, mutta ovat siellä mielestäni aika kalliita.
  On muuten hienot kynnet :)

  VastaaPoista
 2. Ihana väriyhdistelmä ja kauniit on kukatkin! :) Sulle on tunnustus mun blogissani. :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)