23. elokuuta 2012

KKCenterHk

Sain vihdoinkin aikaiseksi kokeilla KKCenterHk:lta saamiani ihania water decalseja. Aiemmin kokeilemani water decalsit ovat olleet harmillisen ohuita, ja menneet melkoisen helposti halki tai "rullalle". Nämä kuitenkin oli helppo laittaa ja kaikki onnistui kerralla ja nopeasti. Hieman "sekametelisoppa" näistä tuli, mutta melko hauskat kuitenkin! Täältä löydät postauksen, jossa esittelen hieman ko. verkkokauppaa. 


Alle tein vesimarmoroinnit Essien lakoilla: Lovie Dovie, Mint Candy Apple sekä Navigate Her. Ihanat hennot ja pastellinsävyiset kynnet! Nämä Essiet toimivat erittäin hyvin marmoroinnissa! Hermot meinasi kuitenkin mennä, sotkin pari kynttäkin, mutta en jaksanut tehdä niitä uudelleen. Muistin nämä ihanat water decalsit ja oli pakko päästä heti kokeilemaan, joten peitin kököt kohdat niillä. Lopulta meni koristeleminen hieman yli, kun piti saada timanttejakin sekaan. No, sitten muistin vielä sydämen muotoiset helmenpuolikkaat, joten niitäkin oli pakko laittaa pari.

Water decalsit löydät TÄÄLTÄ.
Sydämen muotoiset helmenpuolikkaat TÄÄLTÄ.


Minulla on kiireinen viikonloppu edessä, joten kirjoittelen nyt valmiiksi muutaman postauksen ja kokeilen tuota "Aikataulu" kohtaa. Mitenköhän se toimiikaan? Saa nähdä. :) Tiedossa on siis Kleancolorin Chunky Holoa, China Glazen Stone Coldia sekä punaista glittersandwichia!

1 kommentti:

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)