30. elokuuta 2012

Sanna Tara Nail Art & Beauty Studio

Ajattelin tässä postauksessa esitellä teille kaikki tuotteet, joita olen tilannut tai saanut Sanna Tara:lta. Itselläni ei ole yhtään huonoa kokemusta kyseisestä verkkokaupasta, tilaukset kotiutuvat nopeasti ja hyvin pakattuina. Pääosin ainakin tuotteet, joita minä olen tilannut, ovat tulleet jo seuraavana arkipäivänä tilauksen vastaanotosta! Sanna Tara tarjoaa jokaisesta yli 15 euron tilauksesta kaupanpäällisiä, joiden arvo on n. 10% tilauksesta. Toki, jos mietitään, että tilaat juurikin 15 eurolla, kaupanpäällisen arvo on noin 1,5 euroa, mutta väliäkö sillä? Sitä on kiva jännittää, että mitä sieltä tällä kertaa tuleekaan! 


Tässä yläpuolella näet yleiskatsauksen koristelutuotteista. Löytyy strasseja, Konad-laattaa, mikrohelmiä jne.


Nämä neljä glitterpurkkia olen saanut kaikki kaupanpäällisinä. Itselläni näille on harvemmin käyttöä, sillä inhoan glittereiden puhdistamista kynneltä! Foliomenetelmä on siinä tapauksessa erittäin kätevä, joten jos nyt kauhistuit työlästä poistamista niin suosittelen lämpimästi hankkimaan näitä glittereitä jos mieli tekee, sillä tuolla foliomenetelmällä ne lähtee oikeasti todella helposti ja vaivatta.

Sanna Taralta löydät glitteri dustit TÄÄLTÄ!


Strassit ovat ylivoimaisesti kaikkien kynsienlaittajien pakkohankinta! (omasta mielestäni :D). Itse käytin ennen vain ja ainoastaan 2mm strasseja. Lopulta piti hankkia vielä hieman pienempiä eli 1,5mm ja sitten hurahdinkin jo isoihin 3mm ja 4mm strasseihin! Strassit ovat ihania, helppokäyttöisiä koristeita.

Ensin tilasin Sanna Taralta tuon laatikon (ylempi kuva), jossa on 2mm strasseja. Suosittelen kuitenkin ostamaan mieluummin tuollaisen  hyrrän/kiekon, sillä tuo laatikko oli turhan haastava käyttää. Itselläni oli ongelmia saada luukkuja auki, ja sitten kun luukun sai auki, se ei enää pysynyt kiinni. Teipillä kiinnitin luukut jne. Jos sinulta kuitenkin tuollainen hyrrä/kiekko löytyy tyhjänpanttina, niin kannattaa siirtää nuo strassit siihen. Laatikossa on kuitenkin se n.3000 kpl ja hyrrissä 1000-2400kpl strasseja, joten laatikkohan sopisi loistavasti ns. kiekkojen täydentämiseen?

Strassit löydät TÄÄLTÄ.


En oikein aluksi innostunut näistä kynsiteipeistä, kunnes Sanna Tara lähetti minulle kaupanpäällisenä pinkin teipin. Harjoitusta näiden käyttö vaatii, siltä osin, että oppii helpon tekniikan käyttää näitä. Itse leikkaan teipin poikki kynsileikkureilla ja erittäin tärkeää on leikata se aavistuksen lyhyemmäksi, jottei reuna nouse tai mene kynnen yli. Muuten teipit eivät pysy.

Kynsiteipit löytyvät TÄÄLTÄ.


Ihan äskettäin tilasin myös nämä siveltimet. Koot menevät oikealta vasemmalle : 000, 00, 0 ja 2. Etsin jotakin superohutta sivellintä, mutta nämä ovat melkolailla "perusohuita". Tietenkin, jos kätesi eivät vapise ja pystyt vetämään ohutta viivaa, niin ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Kovin paljoa en ole vielä näitä ehtinyt testailla, mutta mustapäiset siveltimet tuntuvat ainakin laadukkailta. Vasemmanpuoleisimmasta siveltimestä en osaa sanoa vielä yhtään mitään.

Löydät koon 000 TÄÄLTÄ, 00 TÄÄLTÄ, 0 TÄÄLTÄ ja 2 TÄÄLTÄ.


Mikrohelmet ovat söpöjä. Sain nämä kokeiluun Sanna Taralta. Näillä tein kaviaarikynnetkin hetki sitten. Itse käytän näitä niin, että kaadan muffinivuokaan jonkun verran näitä ja käytön jälkeen muffinivuuasta saa kaadettua helmet helposti takaisin purkkiin. Purkin kansi pysyy tiiviisti kiinni, siksi tykkäänkin näistä. Sanna Taralta voi tilata myös kiekoissa olevia mikrohelmiä!

Mikrohelmet löytyvät TÄÄLTÄ


Sanna Taralla on upea valikoima kynsitarroja ja siirtokuvia! Ostin itselleni kokeiluun vaivaisella eurolla koko kynnen siirtokuvia! Jos sinua kiinnostaa kokeilla niitä, kannattaa ehdottomasti vilkaista Sanna Taran valikoima, sillä sieltä löytyy varmasti kaikille jotakin. 

Siirtokuvat ja tarra-arkit löydät TÄÄLTÄ.


Konad -laatta valikoima on laaja, ja bongasin tämän m64 laatan Sanna Taralta. Eniten minua kiehtoi laatassa tuo ylärivin vasemmanpuoleinen kuvio. XL laattojakin löytyy hintaan 12,50€. Ei paha?

Leimasintarvikkeet löydät TÄÄLTÄ.


Lisäksi tilasin aiemmin kynsinauhaleikkureita hurjat 5kpl, mutta niistä oikeastaan ainoastaan yksi oli terävä. Tällaisissä tapauksissa kannattaa ehdottomasti laittaa Sanna Taralle sähköpostia niin huonot korvataan varmasti uusilla. Itse en loppujen lopuksi pyytänyt uusia, sillä päätin hankkia kynsinauhojen kuorinta-aineen. Kynsinauhaöljynkin hankin Sanna Taralta, tämä tuoksuu ananakselle. Sivellin on kova ja kapea, sillä on helppo levittää öljyä kynsinauhoille. Mielestäni kynsinauhani ovat öljyn ja kuorinta-aineen käytön jälkeen olleet paljon paremmat, joten ehdottomasti kannattaa hankkia ainakin kynsiöljy sekä kunnon käsirasva! Niillä pääsee jo pitkälle.

Kynsienhoitotuotteet löydät TÄÄLTÄ.

Kokonaisuudessaan olen erittäin tyytyväinen kaikkiin Sanna Taralta hankittuihin tuotteisiini.

Oletko tilannut Sanna Taralta mitään? Mitä mieltä olet Sanna Tara Nail Art verkkokaupasta? :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)