28. elokuuta 2012

One stroke -kukka kokeilua


Halusin kokeilla tuollaisia "kaviaarikynsiä", jotka siis tehdään mikrohelmillä. En todellakaan laittanut helmiä yksitellen, vaan päätin kokeilla yhtä tekniikkaa. Ajattelin, jos mikrohelmiä kaataa muffinivuokaan, ja kastaa kynnen sinne, niin pääsisi jo pitkälle. Totta se olikin, tosiaan täytyy vain vaikkapa sormenpäällä pyyhkiä ylimääräiset mikrohelmet pois. Täytin tyhjät kohdat lopuksi. Päätin kuitenkin, että on liian työläistä ja tylsää tehdä joka kynteen sama, joten etusormi, keskisormi ja pikkurilli saivat epätoivoisesti väsätyt one stroke kukkaset koristukseksi, viimeisteltynä 3mm strassilla.


En vieläkään oikein hallitse tota maalauspuolta. Ihan kivasti tuli tuo onestroke jälki, mutta lopulta rajaukset epäonnistui.. Vinkkejä suomalaisesta kaupasta, josta voisi tilata hyvän, erittäin ohuen nail art siveltimen? Olen itse kyllä koittanut "kyniä" halpissiveltimiä ohuemmiksi, mutta ehei, ei se vaan toimi. Tilasin hetki sitten Sanna Tara:lta siveltimiä, mm. kokoa 0, 00 ja 000. Todellakin kuvittelin niiden olevan todella pieniä, mutta ei ne ole vieläkään tarpeeksi pieniä..

Jokaiseen kynteen lakkasin ensin pohjalle Flormarin Holo sävyä 820. Tästä lakasta on pakko kyllä sanoa sen verran, ettei siinä ole holon häivääkään, ja kerroksia täytyy laittaa ainakin 3 tai 4. Kuitenkin, oikein kiva kultainen lakka kyseessä.

Mitä mieltä olet ? Oletko kokeillut "kaviaari" -kynsiä tai one strokea, jos olet niin lähetä linkki! :) 

7 kommenttia:

 1. Kaviaarikynsistä puhuttiin just lehdessä joku aika sitten. Kivahan se on tollai yhdessä kynnessä per käsi - koska ne kyllä varmaa lähtee jos huitasee kovasti johonki =) Kivat kynnet!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 2. Ihan hyviltähän noi kukat näyttää!

  Mun poikaystävä maalaa miniatyyrejä ja oon sitä kautta oppinut, että siveltimien koot eivät ole kovin universaaleja. Kokoero voi olla tosi isokin eri merkkien välillä. Eli sama koko, joka on jollain merkillä tosi paksu, voi olla toisella merkillä huomattavasti ohuempi.

  Pienimmät siveltimet taitavat olla 0/x, esimerkiksi 0/8. Sellaisia kannattaa varmaan metsästää seuraavaksi :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. kivat kynnet olen harkinnu testaavani kaviaarikynsiä

  VastaaPoista
 5. Itse metsästin tarpeeksi pieniä siveltimiä pienen iäisyyden ennen kuin päädyin tilaamaan jostain ihmeen Virolaisesta verkkokaupasta sellaset ihan ohkaset.. Tosi vaikee oli löytää mistään järkevillä postareilla siveltimiä, joista olis ollut ihan varma, että ne on oikeesti sellaset ihan ohkaset :/

  VastaaPoista
 6. Hyvä idea, että dippaa kynnen helmiin! Itse ripottelin helmiä kynnelle, kun tein vastaavan koristelun. Täytyy joskus kokeilla myös tuota tekniikkaa, että dippaan kynnet helmiin. Kunhan saan hankittua jonkun muffinsivuuan tai vastaavan. :)

  VastaaPoista
 7. Olen joskus kanssa metsästänyt myöskin ohuenohuita siveltimiä ja muistaakseni löysinkin MiMaxilta niitä.

  http://www.mimax.fi/piirtosivellin-valkoinen-p-2650.html

  Esimerkiksi tuollaisen tilasin, suosittelen :)

  http://itseetsimss.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)