14. elokuuta 2012

Äklö kynnet, mutta kiva liukuväri !

Tässä tällaiset "hirvitykset".. Liukuväri kyllä onnistui ihan loistavasti! Yritin tehdä omaa versiota tästä Nailasauruksen manikyyristä, niin voin kyllä todeta ettei nämä sovi minulle. Kannattaa muuten käydä kurkistamassa Nailasauruksen blogi, se on tulvillaan upeita kynsiä. Kateellisena selailen itsekin tuota blogia..   


Kynteni ovat liian pitkät, kapeat ja kaarevat, ja nuo mustat reunat kaventavat niitä entisestään. Jotenkin ne myös saavat kynnet näyttämään pidemmiltä.. Mutta ei silti miellytä silmää omilla kynsilläni. 


Ihania nämä Flormarin hololakat ! Käytin näissä siis sävyjä 802 ja 814. Tänään aurinkokin paistoi kirkkaasti ja ihastelinkin näiden upeaa holoefektiä, jota en tietenkään saanut napattua yhtä upeana kuviin. Oikeastaan tuossa pelkässä sävy 814 holoefekti näkyi paremmin kuin liukuvärin jälkeen..


Lyhensin ja viilasin tänään kynnet tasapäisemmiksi, mielestäni lopputulos on melko kiva. Odottelen huomenna Cesarsshop:n  tilausta, joka sisältää Cesarsshopin oman pikakuivattajan sekä INM:n pikakuivattajan. Ajattelin hieman verrata niitä, ja oletan lukemani perusteella tuon INM:n olevan se parempi. Sen näkee sitten, mutta kannattaa seurailla blogia mikäli teitä ko. pikakuivattajien väliset erot kiinnostavat. :) 

Loppuun vielä pieni kuvapläjäys näistä ei mieleisistä kynsistäni. 


Onko teillä kokemuksia Cesarsshopitin omasta  tai INM:n pikakuivattajasta? 

4 kommenttia:

 1. Tosi hyvin kyllä onnistunut toi liukuvärjäys! :)

  Mulla on molemmat pikakuivattajat, ja täytyy myöntää, että molemmat sopii mun mielestä normilakkauksen kuivattamiseen hyvin (tosin INM saattaa vetää mukanaan lakkaa jos liian kostealle laittaa), mutta leimojen päälle ei kannata kumpaakaan laittaa. Itsellä ainakin molemmat levitti leimaukset. Nopeudessa ei juurikaan eroja ole, mutta hajussa on. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tuli juurikin postissa nuo :) täytyykin testailla noi, harmi kyllä jos leimat levittää.. :/

   Poista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)