20. elokuuta 2012

ChG Sweet Hook

Kiireisen viikonlopun jälkeen ajattelin nyt vihdoinkin esitellä teille jo jokinaika sitten hankkimani China Glazen Sweet Hookin. Ihana pastelli lakka, en osaa oikein sanoa, onko tämä nyt sitten ihan lila vai vaaleanpunaisen ja lilan sekoitus.. Ehkäpä tuo jälkimmäinen. Lakka levittyy hyvin, eikä kuivumisaikakaan ole kovin paha. Eli siis ei kestä ikuisuuksia, muttei kuivu erityisen nopeastikaan.


Koristeluihin käytin Sanna Tara:lta hankkimiani 1,5mm, 2mm, 3mm ja 4mm strasseja, sekä pinkkiä teippiä, jonka sain kaupanpäällisinä. Ihanaa jännittää, mitä Sanna Taralta saa kaupanpäällisiksi, joten tilaan aina ainakin 15€:lla. Aina yllätyn positiivisesti :)

Minulla on jokin strassi kausi selkeästi menossa, sillä mietin aina kun teen kynsiä, että mihin kohtaan (ja minkä kokoisen) strassin saan laitettua! Kynsiteipeistä en ole ennen innostunut kovin paljoa, mutta nyt ei ollut mitään suurempia ongelmia. Aiemmin teipin asettelussa oli ongelmia, nyt ei. Itse käytän teippien leikkaamiseen kynsileikkureita, ja leikkaan teipin aina niin, että se jää hieman "vajaaksi", ettei se rupea repsottamaan reunoista tyhmästi. Näissä kynsissä tosin reunat olen ilmeisesti jättänyt hieman huolimattomasti painelematta kiinni, repsotuksesta päätellen. Itse ainakin tykkäsin näistä kovasti. Mitä mieltä itse olette kynsiteipeistä tai strasseista?Onko sinulla Sweet Hookia ? Mitä mieltä olet kynsistä?

3 kommenttia:

  1. Mulle tulee mieleen näistä merenneidot ja simpukat :) Ihana koristelu!

    VastaaPoista
  2. Ai että, tosi ihana koristelu. Haluaisin niin tehä itelle samanlaiset, mutta mustalla tai valkosella pohjalla. Tai sitten soveltaa tällasen koristelun joihinki anime/manga aiheisiin kynsiin. Oi! Mulla ei vaan taida olla tarvittavia välineitä... :/

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)