28. huhtikuuta 2012

Water Marble ja Color Clubin Sweetpea !
Päätinpäs taas kolmen vuoden jälkeen kokeilla tota vesimarmorointi tekniikkaa. Sori vaan, en teekkään tästä tutoa, koska mun mielestä vaiheista otetut kuvat eivät kyllä auta. Voin kyllä kertoa vinkkejä, jotka pyörii kyllä netissäkin ja kertoa hyviä Youtube linkkejä. 

Käytin näissä Color Clubin sävyä Sweetpea sekä Wild & Mildin sävyä El Corazon. Tykkään ite kovasti lopputuloksesta, tosin tuo peukalo on kyllä ehdoton lemppari ! Koitin joka kynteen saada juuri tuollaista kuviota, mutta se onnistui vain ja ainoastaa tuossa peukalossa ja kaiken kukkuraksi tein tuon kynnen ihan viimeisenä ! Hah. Ihan aluksi lakkasin varotoimenpiteenä tolla Sweetpealla koko kynnet, että jos sattuu käymään vahinko, ettei kuvio jostain syystä osukkaan koko kynnelle, niin ei välttämättä kuitenkaan näytä liian tyhmältä.


Water Marble vinkkejä : 

Tarvitset:
• pieni kippo
• tikun, jolla teet kuvion ja tikun (itse käytin kyllä vanupuikkoa :D), jolla otat ylimääräisen lakan pois vedestä
• teippiä, jolla kannattaa suojata kynnen ympärys, jollet halua joutua kunnolla putsailupuuhiin !
• tietenkin haluamasi hyvät, toimivat lakat

MUISTA ! 
kädenlämpöinen vesi !!
• uudehkot kynsilakat käytössä, ettei ole päässyt "puuroutumaan", silloin ne ei levity kivasti..
testaa toimiiko valitsemasi lakat, ennenkuin rupeat kynsiäsi sotkemaan niillä. Jos lakka leviää vedessä (veden ollessa varmasti kädenlämpöistä) kuten alla olevissa videoissa näkyy, olet pian valmis leikkimään ! :)

Youtube linkkejä: 

tuossa nyt nuo mitä ite oon ihastellu, toki noi on sitten tietenkin ne kaksi ensimmäistä Youtube videota, jotka tulee hakusanalla " Water marble nail art " :D No, mutta etsiskelkää itsekin ja hyviä kokeiluja ! 

Älä lannistu, vaikka et heti onnistuisikaan ! Kokeile vaihtaa vesi, testaa eri lakkoja jne. Kaikki lakat ei toimi, ja se veden oikea lämpötila tuotti ainakin mulle ongelmia.. 

Mitä mieltä olet? Oletko itse koskaan kokeillut ? Aiotko kokeilla? :) 

2 kommenttia:

  1. Mä just keskiviikkoiltana kokeilin ekaa kertaa enkä tietenkään löytänyt sitä teippirullaa, jonka olin varta vasten tätä tarkoitusta varten ostanut. No mutta sotkusta huolimatta mulla oli ihan mielettömän hauskaa ja aion nyt viikonloppuna tehdä vappukynnet samalla tekniikalla :D

    VastaaPoista
  2. Sinulle on tunnustus blogissamme http://amigurumimaa.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award-sain.html

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)