23. huhtikuuta 2012

Color Club - Sparkle and Soar


Tältä tää Sparkle and Soar lakka näyttää kynnellä pelkältään. Anteeksi vain, etten noita reunoja olenkkaan tässä putsannut :D Ihanan räikeät kynnet oli pari päivää ! Levittyvyys oli hyvä, ite laitoin 3-4 kerrosta, jottan olisi peittävä.


Tältä mun kynnet tällä hetkellä näyttää. Idea mulla tähän oli kyllä, mutten jaksanut sitten sitä toteuttaa. Mun piti tehdä tavallaan V muotoinen ranskis tolla Color Clubin Diamond Dropsilla, laittaa parit strassit ja rajata kärki mikrohelmillä (saatu), mutta tein sen ainoastaan peukaloon ja totesin että se näytti mielessäni paljon paremmalta. Eli ei tullutkaan kuin tällainen epämääräinen koristelu sitten. Toinen juttu oliki sitten se, ettei toi Diamond Drops oikein onnistunut multa. Jotenki en meinannu saada muutakuin viiden sentin kerroksen sitä kirkasta lakkaa ja pari hilettä.. Mut ne hileet on kyllä nii kivoja ! 


Vielä noista mikrohelmistä sen verran, että kyllä se vaan hermoja vaatii jos meinaa käyttää noita tällaiseen koristeluun.. Mun hermot ei eilen illalla riittäneet, luulen että osittain hermojen puute johtui kiireestä ja karmeasta flunssasta ! Mutta oon niin monta kivaa mikrohelmi -koristelua nähnyt, että uskon vahvasti tykkääväni näistä ja joskus vielä teen kunnon koristelun näillä ! :) Sain näitä vaaleanvihreänä, vaaleanruskeana ja  kultaisena. Tässä manikyyrissä käytin tohon peukaloon näitä

2 kommenttia:

  1. Oi miten kauniita kynsiä koko blogi täynnä! :) Jäin todellakin lukijaksi! :)
    http://my-little-addictions.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Paljon kiitoksia ! :) Toivottavasti viihdyt ! Käyn heti tutkailemassa sun blogis ;)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)