13. huhtikuuta 2012

Glitter/hile ällötys


Tein tällaset glitter oksennukset suorastaan. Mun ei ois pitäny tunkee noihin tippeihin noita hileitä vaan joku lakka koska täs on sellanen kerros hileitä et nää tuskin tulee pysymään kynsillä. Ei niinkään siksi että mä ne pois ottaisin vaan koska noi hileet kaikkoo! Jos innostuit tästä ideasta, kehotan toteuttamaan sen mieluummin vaikka glitterlakalla kuin hileillä ! Loppuun miljoona kuvaa näistä kimaltelevista bling blingeistä ja pari lähi kuvaa peukalosta ja nimettömästä. Älkää toki sivuuttako alimmassa kuvassa olevaa hienoa lompakkoani ! ;)

Mielipiteitä? Pidätkö glittereistä sun muista kimalteista? Kokeilisitko itse tällaista?

5 kommenttia:

 1. Aaa mä rakastan glitteriä ja kimalletta! Oon oikee harakka sen suhteen. Ja nää sun kynnet on aivan upeet, vau! Ihanat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oonki lukenu siitä sun blogistas! ;) Aattelin et sä ainaki tykkäät! Harmi vaan ettei mulla oo kivaa glitter lakkaa et oisin noi kärjet saanu kivasti :( Noi hileet lähti heti eilen !! ;<

   Poista
  2. Musta noi kärjet on noin ihan älyttömän kauniit! Kuolailin näitä eilen pitkään kun pääsin töistä, nää on ehkä ihanimmat kynnet mitä oon vähään aikaan blogimaailmassa nähny, oon ihan rakastunut :D

   Poista
  3. Oi kiitos paljon ! :D Kannattaa kokeilla, ei ollu edes vaikeat tehdä ;) Ehkä vähän paremmalla tekniikalla noi kärjet ois saanu pysymäänki.. Ehkä teen joskus vielä jonku tällasen koristelun ja onnistun paremmin ! :) tajusin just et ois ollu aivan mahtavat ystävänpäiväkynnet !

   Poista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)