27. huhtikuuta 2012

Color Club - Wing Fling


Oon ollu nyt pari päivää tosi kipee, todettiin angiina ja kuumettaki ollu kolmen vuoden tauon jälkeen  ! En oo jaksanu päivitellä, enkä lakkailla kynsiä. Nää kynnet tein muutamia päiviä sitten jo, ja kuvassaki ne on ainaki pari päivää vanhat.. Melkosen suttuset, ku en noita kynsiteippejä osaa vielä käyttää sillai siististi ja heti piti lähteä kikkailemaan.

Kuitenkin, pohjalla on jälleen yksi Color Clubin lakoista, sävy Wing Fling. Kuvassa ei ollenkaan samanlainen kuin luonnossa..  Ensi kerralla, kun tätä käytän kynsissä, otan tästä kuvan niin että näette oikean sävyn !

Tein tilauksen Mimaxille viime viikolla muistaakseni, ja paketti on tullut jo alku viikosta mulle. Heti halusin päästä tuotteita testailemaan ! Paketista tuli China Glazen Re-Fresh Mint -lakka, joka on muuten ihanan mintun sävyinen lakka ! Lisäksi tuli hopea ja kultainen kynsiteippi ja valkosia helmen puolikkaita, molempia oonki käyttäny kuvassa olevassa manikyyrissa. Teipin vaikutti tosi kivoilta, mutta kun niitä itse koitin äheltää kynsiin, en meinannut millään saada niitä kivasti. Harjoitus tekee mestarin tässäkin lajissa ! Teipin meni osittain vähän "kuprulle", en vissiin laittanut tarpeeksi kireästi niitä tai jotakin? Vinkkejä amatöörille ? Helmen puolikkaat onki sit tosi kivoja, nyt on pysyny ihan loistavasti pelkällä kirkkaalla lakalla.

Teipeissä on vielä yksi tosi huono puoli. Kuka näkee kuvassa kahta eri väristä teippiä? Minä en. Oikeasti noi reunimmaiset teipit oli kultaisia ja keskimmäinen hopea. Varmaan kulunut väri niistä ?

Nyt Kynsitaideblogi myös Facebookissa !

Kertokaas vinkkejä noiden teippien käyttöön ? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)