23. huhtikuuta 2012

the Versatile Blogger Award


Sain tunnustuksen, tässä tulevat säännöt:

1. Nimeä 15  bloggaajaa. 
2. Kerro heille tunnustuksestasi. 
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi. 
4. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen. 
5. Lisää the Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi.

Tämän tunnustuksen minulle jakoi itseasiassa kaksi bloggaajaa Tilhi Delight by Nails -blogista sekä Tiia Minttu Slugs and nails and kitty cat tails -blogista.

Tässä 7 faktaa minusta:

1. Himoitsen kaikkea tavaraa, olen hurja hamstraaja. Etenkin kynsijutut kiehtovat ! Ei mulla (vielä) ihan hirveesti lakkoja ole, mutta sen verran kuitenkin, että suurinta osaa en ehdi/halua enää edes käyttää !

2. Mun tekisi mieli vain loikoilla vapaapäivinä, vaikka saattaisi olla jotakin, mitä pitäisi tehdä tai minne pitäisi mennä. Toisaalta taas jos oon useamman tunnin loikoilemassa kotona, niin tuun mökkihöperöks ja mun on ihan pakko päästä jonnekin ! 

3. Kiukuttelen kuin pieni lapsi, jos mulla on nälkä tai väsyttää. 

4. Mun on aina pakko olla oikeassa. En kestä, jos toinen ei usko mua tai jos oikeasti olen joskus väärässä. Intän asiaa niin kauan, että joko toinen vaan myöntää olleensa itse väärässä tai sitten lopetan vasta, kun myönnän itselleni olleeni väärässä, mutta en todellakaan myönnä sitä toiselle ! :D

5. Kaiken täytyisi tapahtua heti ja samantien mielestäni. Jos niin ei käy, kiukuttelen.

6. Inhoan varpaitani. 

7. Mua ärsyttää, jos kotona on sekaista, mutta en silti osaa pitää tavaroita järjestyksessä omilla paikoillaan vaan ne jää tasan siihen kohtaan missä olen niitä käyttänyt. 

Tunnustus lähtee seuraaville blogeille :


3 kommenttia:

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)