2. toukokuuta 2012

Color Club - Daisy Does It ja CG Re-Fresh Mint marmorointia ja säätöä

Päätin, että käytän ensin näitä Color Clubin lakkoja jokaista ainakin kerran, ennenkuin kajoan CG:n Re-Fresh Mintiin. Toisin kävi, tämä ihanan keltainen Daisy Does It jäi nyt välistä, koska himotus kasvoi vaan liian suureksi eilen, kun tein kahdelle tutulle Re-Fresh Mintillä kynnet ! Ihana lakka ! Yritin kyllä väsätä tuohon keltaiseen koristeluja, mutten tykännytkään niistä mitä meinasin ensin tehdä, joten otin ne vaan pois.. Näettepä edes vähän miltä ko. lakka näyttää varjossa ja auringossa ! 

varjo

aurinko
 Tässä toiset niistä kynsistä, jotka tein eilen. Vesimarmorointia jälleen, tein nämä hieman "extempore", joten mitään varsinaista ideaa ei ollut. Halusin nähdä tän Re-Fresh Mintin ja Golden Greenin yhdistelmän, ja rakastuin ! Oikeastihan halusin vaan päästä Re-Fresh Mintiä testailemaan.. Heh. Lisäsin vielä kolme strassia jokaisen kynnen tyveen. Kivat tuli ja kaverikin tykkäs ainakin toivottavasti, koska niin kovasti näitä hehkutti ;) Kuitenki ottanu jo pois kynsistä.. Ei vais.Seuraavaksi esittelisin omat kynteni.. Kuva on kyllä ehkä epäonnistunein ikinä, mutta ei se mitään. Pohjalla jälleen CG:n Re-Fresh Mintiä, kärjessä vihreää (vanhaa) glittermömmöä ja lisäksi näiden rajalle laitoin vihreät strassit, jotka reunustin vaaleanvihreillä ihanilla mikrohelmillä (saatu ) ! Tällä kokeilu kerralla onnistuin tekemään tällaiset koristelut, vaikkei viimeksi hermot riittäneetkään. Näiden tekoon vierähti reilut kaksi tuntia lähinnä mikrohelmien laiton takia. Tykkään näistä kuitenkin sen verran, että ei haittaa lainkaan ! Mikrohelmet on kyllä käteviä koristeluihin, olen tykästynyt.

China Glaze - Re-Fresh Mint (10.50 € + postituskulut)

Yhden ainoan "miinuksen" sanoisin tästä CG:n lakasta.. Kermainen koostumus aiheutti mulle ainakin hieman ongelmia levittämisen kanssa, mutta on tää niin söpön värinen, ettei tästä voi muuta kuin tykätä !

Mitä mieltä olet China Glazen kynsilakoista? Mikä on lemppari lakkasi?

1 kommentti:

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)