20. syyskuuta 2012

Pink Heaven

Ajeltiin eilen porukalla moikkaamaan isosiskoa Ylöjärvelle, ja tultiin joskus seitsemän jälkeen Hämeenlinnaan takaisin. Väsymys painoi ja ajattelin, että kotona menen suoraan nukkumaan! No, ei siinä niin käynytkään vaan päätin koristella kynnet, joihin lakkasin jo edellisenä päivänä yksinkertaisesti vain Models Ownin Soda Pop Pinkiä. Oletin Soda Pop Pinkin olevan juuri se täydellinen vaaleanpunainen lakka, mutta oikeastaan se on turhan punainen tai "koralli". Muuten kyllä levittyvyydeltään ja kuivuvuudeltaan tosi kiva lakka ja peittää jo kahdella kerroksella ! 


Koristeluissa tosiaan päädyin jälleen one stroke -kukkaseen. En kuitenkaan tällä kertaa tehnyt jokaiseen kynteen niitä, vaan ainoastaan peukaloon ja nimettömään. Loppuihin tein yksinkertaisen liukuvärin käyttäen Flormarin 443:sta. Viime aikoina on kehuttu jonkin verran tekemiäni liukuvärejä, joten pohdin tässä, että olisiko lukijat kiinnostuneita kunnon tutoriaalista? Video mahdollisuutta ei kyllä valitettavasti ole.. 

Itse tykkään näistä erittäin paljon! Liukuväri onnistui todella hyvin, luonnossa ei näy minkäänlaista rajaa värien välillä vaan se tosiaan on liukuväri. One stroke kukkasetkin onnistui todella hyvin!


Peukalon ja nimettömän tein siis niin, että ensiksi maalasin tuon One stroke kukkasen. Laitoin mikrohelmiä kukan keskustaan ja tein valkoisella akryylimaalilla pilkkuja. Ensin ajattelin jättää asian siihen, mutta kukka näytti jotenkin keskeneräiseltä. Joten, päätin rajata sen vielä mustalla akryylimaalilla ja tehdä vielä muutaman pienen mustan pilkun sinne tänne siveltimen kärjellä. Pääsin vihdoinkin kokeilemaan Sanna Tara:lta viime kerralla tilaamaani ohutta sivellintä. Sivellin on erittäin hyvä, riittävän ohut, joten sillä saa tehtyä erittäin ohutta viivaa.

Mitäs pidätte? Mitä mieltä olet tuosta liukuväri -tutoriaalista?

10 kommenttia:

 1. Liukuväri -tutoriaalia kannatan! Ihanat kynnet ja kiva lisä toi one stroke -kukka :) Ja varsinkin nuo mikrohelmet tuolla sisäpuolella. Oikein naiselliset ja hauskat!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :) no, enköhän mä sitten väsää tänne tutoriaalin liukuvärjäyksestä sitten :D

   Poista
 2. On kyllä tosi hyvin onnistunut liukuvärjäys! tuto olisi kiva :)

  VastaaPoista
 3. Mä haluaisin vesimarmorointi tuton.. Koitin eilen epätoivoisesti tehdä ittelleni vesimarmorointeja, mutta pyh. ensimmäiset 4 otin kokonaan pois ja seitsemän jälkeen luovutin. Ja tasan yhdestä kynnestä tuli kivan näköinen.

  Olis tuo liukuvärjäyskin ihan kiva lukea että miten sä sen teet. Ite teen sienellä ja aina tulee rajoja. Ehkä mä en vaan osaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, itelläkään ei kestä hermot ton vesimarmoroinnin kanssa.. mut siinä ei yksinkertasesti vaan toimi kaikki lakat ja veden pitää olla huoneenlämpöstä..

   Liukuvärjäyksen mäki teen sienellä ja saat säki varmasti rajattomia liukuvärejä sen jälkee ku oot lueskellu sen tuton minkä teen :)

   Poista
  2. Juu luin netistä joku miljoona tutoa tohon marmorointiin, vedessä ei oikeastaan ollu vikaa, mutta mun lakkakokoelmassa voikin olla vikaa. Niin ja en saanu sitä sormee dipattua oikeeseen kohtaan. huoh.
   Ai teetkö sä vaseliinilla vai teipeillä, mä huomasin vaseliinin sata kertaa helpommaksi.

   Poista
 4. Hei! Olen aloittanut kynsikaupan verkossa, ja mietinkin jospa tahtoisit yhteistyöhön kauppani kanssa? Tässä kauppa: nailsup-kauppa.blogspot.com. Laita sähköpostilla viestiä jos olet kiinnostunut: nailsupkauppa@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Miten saan tuon yhteistyössä-jutun ja kuvan mun blogiin? En oikein tiiä mitä mun pitäis tehä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoasua muokkaamalla :) sieltä sivusta valitset " Lisää gadget " ja sitten "kuva". Otsikoks "yhteistyössä", lataat sen firman logokuvan ja siinä on sellanen kohta ku "linkki", laitat siihen firman nettisivun osotteen ja tadaa! :) valmista tuli. Ei sen vaikeampaa. :D

   Poista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)