15. syyskuuta 2012

Cupcake ! ♥

Oon monissa blogeissa nähnyt näitä cupcake/muffini -kynsiä ja olen aina ajatellut etten tekisi ikinä omiin kynsiin moisia! No, nyt sitten inspiroiduin kokeilemaan kuppikakkujen tekoa tuon "karkkisen" Flormar 443:n ansiosta! Tuo 443 on ihanan räikeä pinkki, joka peittää mielestäni tarpeeksi 3:lla kerroksella ja se kuivuu yllättävän nopeasti ainakin pintakuivaksi.. 


Cupcake -tutoriaaleja on paljon, kannattaa etsiä vaikkapa Youtubesta " Cupcake nails ". Päätin tehdä kuppikakut ainoastaan nimettömään ja peukaloon, ja loppuihin söpöjä pilkkuja. Pilkkuihin käytin China Glazen Sweet Hookia.

Kuppikakun teon aloitin niin, että tein Sweet Hookilla ranskalaisen manikyyrin, jonka raidoitin violetilla akryylimaalilla. Sitten otin ison dotting toolin ja piirsin valkoisella akryylimaalilla kuppikakun kuorrutuksen. Päätin tehdä muutamat vaaleanpunaiset pilkutkin koristeeksi ja päälle vielä violetit 3mm strassit. Ensin meinasin käyttää vaaleanpunaisia sydämenmuotoisia helmenpuolikkaita, mutta ne eivät oikein erottuneet kuppikakkujen päällä..


Näitä kehui mm. Seppälän myyjä, kun kävin ostamassa pari Flormar -lakkaa lisää ! Se on aina kivaa, kun joku kehuu kynsiä :)

Mitä pidät? Kokeilisitko itse? :) 

8 kommenttia:

 1. Hienot koristelut on! Haluaisin kokeilla, mutta en tiedä onnistuisiko yhtä hyvin. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 2. söpöt :) olen kokeillu ja voisi jossain vaiheessa kokeilla vielä uudestaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) nää osottautuki kyllä tosi kivoiks!

   Poista
 3. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)