9. syyskuuta 2012

Köh köh..

Olen ollut kipeänä tässä jo jonkun aikaa, joten voimia ei ole ollut blogin kirjoittamiseen. Joten, tässä postauksessa esittelen kolmet kynnet, jotka olen tämän viikon aikana saanut aikaiseksi.


Glittersandwicheista innostuneena täytyi tietenkin kokeilla miltä ne näyttävät neonkeltaisena. Melkoisen räikeät, ihan liian räikeät minun makuuni. Huh! Näillä taisin oleilla kokonaisen päivän ja illalla otin pois. Tuli mieleen huomioliivit!

Pääosassa näissä on Kleancolorin Funky Yellow, joka todellakin on neon keltainen lakka. Laitoin pohjalle kaksi kerrosta Kleancoloria, väliin glitterlakkaa ja päälle vielä kerros Kleancoloria. Glitterlakkana tosiaan käytin Wet n Wildin Party of Five Glittersiä.


Ostin Seppälästä kaksi mattalakkaa eurolla kipale, sävyt Matte 06 ja Matte 11. Näihin leopardikynsiin käytin toista niistä, Matte 06:sta. Näistä mattalakoista on niin vaikea sanoa pullojen perusteella, että minkä värisiä ne ovat, joten ostin "sokkona". Matte 06:sta jäi sellainen ensivaikutelma, että se on tylsän ruskea lakka, mutta auringonvalossa paljastuikin esiin hieman violettiakin! Kuvaan koitin tätä efektiä kaapata, mutta eipä se kovin hyvin näissä nyt näy. Kannattaa ehdottomasti ostaa tämä sävy, jos löydät sen vielä lähi Seppälästäsi vaivaisella eurolla! :) Leoparditäplät tein akryylimaaleilla.


Tämän hetkiset kynnet ovat nyt tällaiset.. Kuva on KEHNO! Pahoitteluni, mutta oli pakko saada nämäkin tähän postaukseen, ja kuvaa ottaessani oli jo niin hämärää, että tässä on lopputulos. Halusin päästä kokeilemaan Flormarin sävyä 393, jonka bongasin sattumalta Tarjoustalon laarista! Se ei oikeastaan hetkauttanut minua mitenkään, mutta oli pakko ostos, kun oli niin hämmentävän erilainen kuin muut laarin lakat. Lisäksi kokeilin aiemmin ostamaani Matte 11:sta, joka on tosiaan tummanharmaa mattalakka. Peukaloon ja nimettömään lakkasin ensin pohjalle Classicsin Metallic 11:sta, jonka päälle laitoin yhteensä kolme kerrosta Flormaria. Muihin kynsiin laitoin Matte 11:sta ja päälle leimasin samalla Classicsin Metallic 11:sta hassun kuvion XL-laatasta D. Leimaukset sujui kehnosti, syytä en osaa sanoa sen kummemmin, mutta veikkaisin suurimmaksi tekijäksi leimaamiseen käyttämäni lakan.

Ensi viikolla yritän kovasti postailla tiiviimmällä tahdilla. Tiedossa on muuten pieni arvonta, jonka palkintona on 16 kynsitarra-arkkia, jotka sain aikoinaan testaukseen Pretty.fi:ltä, mutta en itse ole kovin hyvä kynsitarrojen käyttäjä, joten sovimme, että laitan jäljelle jääneet tarrat seuraavaan arvontaani.

Lisäksi, aion vielä erikseen arpoa Cesarsshop:ilta saamani C1 -laatan, joka alunperin piti olla samassa arvonnassa, missä nuo kynsitarratkin ovat, mutta meidän koira hieman tuhosi sitä, joten ajattelin arpoa sen nyt kuitenkin jollekin, koska uskoisin että muutamat kuviot vielä toimii. Itse henkilökohtaisesti en oikein innostunut ko. laatan kuvioista, joten pyysin luvan Cesarsshopin ihmisiltä, että saan laittaa sen arvonta palkinnoksi. Loppuun vielä kuva tästä laatasta.. Kauhistus.

Tosiaan, mikään arvonta ei ole vielä käynnissä! Annoin vain pientä odottamisen aihetta.4 kommenttia:

 1. Noi leopardikynnet oli tosi ihanat!!

  VastaaPoista
 2. Keltainen on tosiaan kuin huomioliivi. =D
  Leopardit on hienot! En oo kovin innostunut mattalakoista, vaikka olen Seppälässä niitä hypistellyt, ja todennut saman, ettei mattapulloista saa oikein sävystä selvää. Toi sen sijaan näyttää tosi hyvältä, vähän likainen lila.
  Oisko koiralla raudanpuutetta? Voi laattaparka... ;D

  VastaaPoista
 3. Koirakin näköjään ilmaisi mielipiteensä laatasta...
  Mä tykkään noista sun sandwicheistä, ihanan ylipirteet! :)

  VastaaPoista
 4. kyllähän laatasssa viel monta ehjää kuvaa ,voi hyvin käyttää .ite käytän kynsitarroja aika paljon joten kiva jos laitat arvontaa

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)