14. syyskuuta 2012

Sanna Tara Nail Art -tilaus, ihana!


Pikainen esittely -postaus viimeisimmästä tilauksestani Sanna Tara:lle.

Tein tilauksen itseasiassa kolmessa eri osassa, hyvä minä! Kuitenkin Sanna oli niin kiva, että laittoi kaikki samassa kuoressa tulemaan. :)

Ensimmäisenä haluan hehkuttaa 20x strassikiekon pakettia, joka sisältää siis helmenpuolikkaita, fimoja sekä eri muotoisia strasseja. Hintaa tulee postituskuluineen noin 40€, mutta jos rupeat laskemaan kiekkojen hintoja yksitellen (suurin osa 3-5€/per kiekko), niin tulee halvemmaksi ostaa tämä paketti. Näitä kiekkoja on siis saatavila tietysti yksittäisinäkin. Oli ihana löytää kuoresta 20 kiekkoa, joita hypistelin ja tutkin vaikka kuinka kauan. Lupaan esitellä kiekkoja tarkemmin myöhemmin parempien kuvien kera!

Lisäksi kuoresta löytyi 5 kpl erilaisia water decalseja, joita tosiaan esittelen paremmin käytön yhteydessä, hintaa näillä on 1-2€/per arkki, joten ei kallista! TÄÄLTÄ löydät siirtokuva -valikoiman ensimmäisen osion ja TÄÄLTÄ toisen. Muistakaa myös kokokynnen water decalsit, jotka ovat Sanna Taralla erittäin laadukkaita, TÄSTÄ pääset niihin liittyvään postaukseen.

Ostin vielä siveltimen, joka muuten on mukavan ohut! En vielä ole kokeillut sitä, mutta uskoisin sen olevan erittäin hyvä. Tilasin myös kauan himoitsemiani Hexagon Glittereitä, Sanna Taralla näitä nimitetään Isoiksi Glitter Diamondeiksi. Kaupanpäälle sain oransseja Hexagon Glittereitä, violettia sekä vihreää Glitter Dustia, sirpalehileitä sekä murskattua simpukankuorta.

Kokonaisuudessaan tilauksen hinnaksi tuli n. 50€ !

Olisiko kiva saada tällainen paketti kotiin? :)


9 kommenttia:

 1. En minä noita ostoksia kyllä ihan halvoiksi sanoisi. Ebaysta saa samoja juttuja paljon alhaisemmalla hinnalla, vaikka pitääkin vähän kauemmin odotella. Mutta mun mielestä se on sen arvosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää halpa paketti nyt oli varmaankin enemmänki meille ei Ebayn käyttäjille :) Kaikki ei osaa/uskalla/halua Ebaysta tilailla, niin sinänsä halpa suomalaisesta verkkokaupasta hankittu paketti. Tää nyt siis oli täysin mun mielipide :)

   Poista
  2. Hei muuten, en oo ihan hirveesti ebayta tutkinutkaan, mutta löytyykö sieltä noita tommosia strassi/fimo hyrriä alle 2€ kpl postituskuluineen? :)

   Poista
  3. Minäpä pistän suoran linkin tähän väliin - tällainen 20 kappaleen setti maksaa ebayssa 9 euroa 15 senttiä ilman postituskuluja. (http://www.ebay.com/itm/20-Wheel-Nail-Art-Fimo-Glitters-Rhinestones-Decoration-/320938930522?forcev4exp=true#ht_4960wt_1399)
   Yksittäisille hyrrillekin tulee hintaa noin 80 sentin - 1 euron paikkeilla. :)
   xoxo Mella

   Poista
  4. Just näi! :D Hirrveen halpaa..

   Poista
  5. Kiitos linkistä ! :) Oon nyt ite kuulunu näihin " en tilaa ebaysta " -tyyppeihin, mutta ehkä mäki jossain kohtaa uskaltaudun tilaamaan. Siellä tietty on halvempaa ku suomalaisissa nettikaupoissa, mutta jostain syystä en ole varmaankaan "uskaltanut" tilailla. Tai sitten ei ole vaan tullu perehdyttyä sen käyttöön.. en tiedä :D

   Poista
 2. Juu ebaysta löytyy paljon kivoja, halpoja koristehyrriä. Voit koettaa laittaa hakuun esim. 'nail art decoration wheel', niin löytyy paljon.
  Mulla on sulle muuten tunnustus: http://kissankynnet.blogspot.fi/2012/09/i-your-blog.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kattelluki niitä vähän, ja siis ihan samaa tavaraahan ne on :) täytyy ruveta tilailemaan ebaysta! Hei, kiitos tooosi paljon ! :)

   Poista
 3. Sen verran suosittelen varautumaan, että kaikki itse eBaysta tilaamani tuotteet eivät aina ole lähellekään sitä mitä olen tilannut. Toimitusajat ovat myös useita viikkoja. Itse ostelen kyllä silti sekä eBaysta että kotimaisista verkkokaupoista. :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)