12. syyskuuta 2012

Piimax ja liukuväriperhoset

Joku tarkkasilmäinen saattoikin jo edellisestä postauksesta huomata lyhentyneet kynnet! Kivaa vaihtelua, muutenkin rupesi kynnet olemaan jo häiritsevän pitkät.. Hyvillä mielin voin onneks lyhennellä näitä, koska tiedän niiden varmasti kasvavan takaisinkin. Uskotteko, että on olemassa jotakin "lääkettä/ainetta", jolla on mahdollista vaikutta ratkaisevasti kynsien laatuun ja kasvuun? Mitä itse olen netistä lueskellut, osa on sitä mieltä että kaikki on ihan geeneistä kiinni ja osa uskoo kaikenmaailman tuotteisiin.. Mitä mieltä itse olet?

Kuinka monella teistä on/on ollut paha tapa pureskella kynsiä? Minulla on ollut. Pienempänä tosin. Äitini kokeili kaikenmaailman Kynneleitä jne. mutta lopetin itse lopullisesti kynsien pureskelun, kun hurahdin kynsitaiteiluun. Oikeastaan voisin tässä vielä hehkuttaa sitä, että hurautin toisen isosiskoistanikin kynsitaiteilun maailmaan, ihan vain sen takia, että kauhistelin hänen nysäkynsiään. :D Tästäkään ei ole ehkä kuin kuukausi aikaa, mutta hänen kyntensä ovat jo ihan normaalin näköiset ja pureskelu/repiminenkin on ainakin huomattavasti vähentynyt! Sori vaan sisko, jos et tykkää että kirjoittelen tänne tästä asiasta. Hah. Mutta mä olen niin ylpeä ! 

Omat kynteni ovat ainakin nykyään todella hyvä kuntoiset ja kasvavat nopeasti jne. Ei pahemmin ole ollut mitään ongelmia, mutta joku aika sitten vasemman käteni peukalon kynsi rupesi liuskottumaan pahasti sen jälkeen kun onnistuin katkaisemaan sen. Siitäkin ongelmasta pääsin onneksi eroon. 

Palatakseni tuohon kysymykseen; " Uskotteko, että on olemassa jotakin "lääkettä/ainetta", jolla on mahdollista vaikutta ratkaisevasti kynsien laatuun ja kasvuun? " Aloitin syömään Piimax C + Biotiini nappuloita noin kuukausi sitten, en kysnieni takia vaan hiusten. Monet ovat sanoneet, että vaikutus alkaa vasta toisen purkin jälkeen, mutta mielestäni kynsien kasvu on nopeampaa kuin ennen. Tablettien vaikutuksesta kynsien tai hiusten laatuun en osaa sanoa oikeastaan mitään, koska kynteni ovat ennenkin olleet erittäin hyvät ja hiukseni nyt ovat kuitenkin vielä melko kehnot, kuitenkin uskoisin niiden olevan hieman paremmat kuin ennen. Siihenkin on varmasti vaikuttanut kaikki hoitosuihkeet jne. siksi en voi kehua pelkästään Piimax tabletteja. Tosiaan, itse ostin näitä Piimax tabletteja Citymarketista ja hintaa oli n.7 €. 

Pitkän alkulöpinän jälkeen voisin siirtyä höpöttämään kynsistä. 


Ensimmäisenä voisin kertoa inspiraationi lähteen, joka on yllätys yllätys Sonnela ! Seuraan kyseistä upeaa blogia koko ajan, joten väistämättäkin tarttuu ideoita omiakin kynsiäni varten. Näihin kynsiin olen siis "törkeästi" kopioinut liukuväri idean ja värimaailman NÄISTÄ kynsistä. Ihanat!

Käytetyt lakat kynnen tyvestä kärkeen:
- Wild n Mild Fashion Passion 
- Classics French Manicure White Tips 
- Essie Mint Candy Apple 
Päälle laitoin vielä kerroksen Lumenen Go Glitterya.

Koristeluiden päättäminen oli todella vaikeaa, mutta en halunnut jättää pelkkää liukuväriäkään. Päädyin siis lätkimään kynsille Pretty.fi:ltä aiemmin saamiani tarroja, joiden paketin jo avasin, joten nämä eivät sisälly arvonnan tarroihin. Koristelun toteutin pitkälti " lätkinpäs tarroja sinne tänne " -menetelmällä, mutta lopputulos on ainakin omasta mielestäni ihan kiva.

Mitä tykkäät? Miten itse tuot esille inspiraation lähteesi?

4 kommenttia:

 1. Vau! Mitkä kynnet! Tykkään nuista väreistä millä liukuvärjäsit ja mustat isot perhoset ikäänkuin antoivat vielä suloisen loppusilauksen sun kynsiin :) Ihanat.
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ! :) Mäki ihastuin nimenomaan noihin väreihin ja niiden yhdistelmään..

   Poista
 2. tosi ihanat värit ja kaunis lakkaus

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)