28. syyskuuta 2012

Ruffian manicure


Oletteko koskaan kuulleet termiä " Ruffian manicure " ? Idea kuitenkin on se, että lakataan kynnet ensin normaalisti halutulla pohjalakalla. Itselläni käytössä on Flormarin sävy 436. Sitten otetaan toinen väri, minulla Flormar 449, ja lakataan sillä päälle kuvan osoittamalla tavalla. Vaikea selittää nyt, että miten tuo nyt tehdään, oikeastaan samallailla kuin lakkaat normaalistikin kynnet, kun pyrit siihen ettei lakkaa mene kynsinauhoille. Ainoa ero on se, että raja tulee ylemmäksi? Tein itse täysin vapaalla kädellä, mutta näihin voi tottakai käyttää niitä "manikyyrikaavoja" eli teipin palasia joita käytetään normiranskikseenkin.

Tätä minun versiota "Ruffian manicuresta" voisi kutsua "miniksi". Kun googlailin näitä, niin todella moni on laittanut tuon rajan paljon korkeammalle, muttakun minulla oli todella paljon vaikeuksia saada tuosta rajasta ollenkaan siistiä, joten se tietenkin hivuttautui kokoajan alemmaksi ja alemmaksi..

En oikein tiedä mitä mieltä olen näistä ruffian manicureista, toisaalta kiva ja toisaalta taas ei niinkään. Melko ristiriitaiset fiilikset siis. Mitä mieltä itse olet ruffian manicuresta? Jos termi on uusi, niin suosittelen googlailemaan muitakin kuvia, sillä nämä minun ovat niin hassut, etten todellakaan tiedä voisiko näitä edes kutsua tuolla nimellä !

Vielä tähän loppuun voisin höpöttää tuosta Flormarin sävystä numero 449. Se on violetinpunertava lakka, joka on ainakin minun mielestäni vaikea koristeltava! En tiedä sitten.. Levittyy ja kuivuu hyvin, niinkuin mielestäni melkeinpä jokainen flormar, jonka omistan.

6 kommenttia:

 1. Tää mani kuuluu mulla näihin, että joo ihan kiva, mutta en itselleni laittais. Joskus jotkut saa tehtyä oikeinkin kivan kontrastin värien välille ja saavat ruffianin näyttämään oikein kivalta. Mutta jotta mun mielestä ruffian näyttäis hyvältä niin siinä täytyy olla jotain tosi erikoista/outoa/kummallista/mahtavaa. Mä kyllä tykkään tosta sun päällimmäisestä lakasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä minäki! Nämäkin lähti heti kuvan oton jälkeen kynsiltä..

   Poista
 2. ihanan syksyiset :9
  ps.käy kattoos mu blogi ja liity vaiks lukijaks jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 3. Ruffiania pitäisi kyllä kokeilla, kivalta näyttää tämä sinun miniversiokin. Löysin blogisi itseasiassa ihan viime päivinä, hyvältä vaikuttaa ja sait minusta uuden lukijan. Jatka siis samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) onhan se kokeilun arvoinen koristelutapa!

   Poista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)