16. lokakuuta 2012

Split Silver

Testasin tällä kertaa Love It! -verkkokaupan lähettämistä tuotteista tätä upeaa POP beauty Split Silver -cracklea. Itse en oikeastaan ole koskaan "himoinnut" crackle -lakkoja, mutta jotenkin tämä hopeinen kauniisti kimalteleva crackle miellyttää silmää. Tämän lakan tosiaan saa tilattua TÄÄLTÄ hintaan 9,55 €. Pullon koko on tosiaan 15ml, joten tästä kyllä riittää useampaankin halkeiluun. :) 

Nythän on iltaisin jo todella hämärää, ja päivät muutenkin synkkiä, se kyllä näkyy kuvissakin ! Yritin kuitenkin saada otettua sellaisia kuvia, joista saa jotakin selvää. 


Alle lakkasin muutaman kerroksen Golden Rose matte 01:stä. Annoin sen kuivua reilusti yli tunnin, vaikka mattalakathan kuivuvat todella nopeasti. Halusin kuitenkin varmistaa, että saan kunnon crackle kuviot.

Niille, jotka eivät ole tutustuneet cracklelakkojen käyttöön:

1. Alla olevan lakan tulee olla täysin kuivaa, joten jos et joskus onnistu, niin kokeile antaa alla olevan lakan kuivua kauemmin.

2. Crackle -lakkojen kanssa halkeilun "voimakkuuteen" vaikutat lakkaamalla joko ohuemman kerroksen tai runsaamman. Ohuella kerroksella saat pienen pientä halkeilua, runsaalla syvempiä uria (kuten näissä minun kynsissäni!)

3. Cracle -lakat eivät välttämättä "toimi" jokaisen lakan kanssa, joten kokeile alle muitakin lakkoja ennenkuin tuomitset lakan toimimattomaksi. Itse syyllistyin ensimmäisen crackleni kanssa tähän, ihmettelin miksi lakka halkeili kiekolle kokeillessa niin upeasti, mutta kynnellä ei yhtään. Kokeilin toista lakkaa ja sitten toimi!En laittanut näihin ollenkaan päällyslakkaa, sillä tuo POP beauty Split Silver kuivui upean kimaltelevaksi ja halusin luoda "kontrastin" sillä että alla oleva lakka on matta. Se ei tietenkään kuvissa käy ilmi (pahus!), mutta luonnossa nämä olivat kyllä melkoisen makeat. :) Täytyy tehdä nämä joskus uudelleen ja saada (tai ehtiä) ottamaan kuvat paremmassa valossa!Käytetyt lakat:3 kommenttia:

  1. miten saat nuo kynsinauhat noin siisteiks? ja sit tuo väli mikä jää kynsinauhan ja lakkauksen väliin :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän muutaman kerran viikossa sellasta OPI:n kynsinauhojen kuorinta-ainetta ja samalla työnnän kynsinauhat hellästi taaksepäin. Tärkeintä on kuitenkin öljytä kynsinauhat. :) sen teen yleensä iltaisin. Tuo raja lakkauksen ja kynsinauhojen välissä johtuu siitä, että siistin ylimenneet lakkaukset sekä tuon lakkauksen ja kynsinauhojen välisen rajan leveä päisellä siveltimellä ja kynsilakanpoistoaineella.

      Poista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)