12. lokakuuta 2012

Roosa Nauha

Tämän päivän teemana kynsillä on siis Roosa Nauha. Kannattaa käydä Roosa Nauha -syöpäsäätiön nettisivuilla! En aio rintasyövästä nyt luennoida. Lisäksi, tänään on Pukeudu Pinkkiin -päivä. Joten, ainakin omasta puolestani osallistun päivään ainakin näillä kynsillä! 


Käytin pohjalakkana China Glazen Sweet Hookia, nimettömään ja peukaloon tein roosanauhat 1,5mm strasseilla (saatu) ja muihin sormiin maalasin kahdet roosanauhat käyttäen Models Ownin Soda Pop Pinkiä  sekä Essien Lovie Dovieta.


Tuo Sweet Hook on kylläkin lilan sävyinen, mutta sopi omistamistani lakoista parhaiten Roosa Nauhojen alle. Mun on pakko myöntää, että kukaan läheiseni ei ole sairastanut rintasyöpää, joten en osaa välttämättä samaistua asiaan niinkuin sellainen henkilö, jonka läheinen ko. syöpää on sairastanut. Syöpä on kuitenkin vakava asia, ja se on osa syy (tietämättömyyteni lisäksi) miksi en tästä aiheesta tässä nyt sen suurempaa numeroa tee. 

Pukeuduitko tänään pinkkiin?

Ps. Flormarin maahantuoja lupasi lähettää minulle erän ihania Flormar lakkoja! En todellakaan tiedä mitä sieltä on tulossa, mutta innolla jään odottamaan ! :) 

Alempana vielä toinenkin tänään julkaistu postaus !! Huomioithan senkin? ;)

3 kommenttia:

 1. sattumalta pukeuduin ihan kivat kynnet

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Itse oon kyllä pukeutunut kokomustaan :D
  Miksi flormar lähettää sulle lakkoja? :O Mäkin haluun :D

  VastaaPoista
 3. ^ Minäkin sattumalta puin pinkin paidan päälle. :--) Ihanat kynnet!
  xoxo Mella

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)