11. lokakuuta 2012

Pallojaaa....


Minulla on ollut tämä kuva koneella jo todella pitkään, en vain ole saanut aikaiseksi julkaista tätä. Näitä tällaisia pallokynsiä ovat niin monet tehneet, etten ryhdy nyt erityisesti ketään kreditoimaan näistä. Näissä käytin pohjalla China Glazen Sweet Hookia, palloihin käytin Flormarin 443 ja 446:sta.

Näiden tekeminen ei ole vaikeaa. Palloja saat tehtyä vaikkapa nuppineulan pallopäällä. Erikokoisia palloista saat niin, että painat kevyesti (tulee pieni pallo) tai painat lujaa (iso pallo). Ja kaikkea siltä väliltä. Joten dotting toolit eivät ole välttämättömät tällaisten kynsien tekemiseen ! Teet ensin yhdellä värillä erikokoisia palloja. Annat kuivua, ja sitten teet toisella värillä erikokoisia palloja, osa aikaisempien lomittain päälle.

Mitä pidät ? Oletko tehnyt tällaisia? 

Muista tsekata myös alla oleva postaus, mikäli et ole sitä vielä nähnyt ! 

2 kommenttia:

  1. Ihan samanlaisia ei ole tullut tehtyä, mutta vastaavanlaisia kyllä. Kivalta näyttää, tykkään erityisesti väriyhdistelmästä :)

    VastaaPoista
  2. Söpöt :) en ole tuon tyyppisiä lakkauksia ainakaan onnistuneesti tehnyt, jostain syystä pilkut näyttävät aina typeriltä kun niitä itse väkerrän :D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)