17. lokakuuta 2012

Nyt ne tuli !

Oikeastihan nämä tuotteet tulivat jo eilen, mutta sain vasta tänään aikaiseksi ottaa näistä kuvat. Testasinkin jo kaikkia jonkin verran, mielipiteitä saatte kuulla seuraavien muutaman päivän aikana. 

Tilasin Cesarsshop:sta pikakuivattajan, niin sain samalla myös muita tuotteita testattavaksi. Ensin kurkataan kuitenkin nämä tuotteet, jotka Flormarin maahantuoja minulle toi:

Kaksi eriväristä magneetti lakkaa, sekä kolme crackle -lakkaa. 

Kolme Supershine Miracle Colors lakkaa sekä kaksi neon lakkaa. 
Sain seuraavat tuotteet Cesarsshopista:

Kaksi Color Club lakkaa; Berry and Bright sekä Snow-Flakes 

Kaksi kynsinauhaöljyä, joissa on PIPETTI!
Nämä ovat nyt uutuuksia, mielestäni todella hassu keksintö ! Kerron näistä enemmän kunhan olen käyttänyt muutaman päivän, viikon ehkä kaksikin.Voin kuitenkin jo sen verran sanoa, että ajaa asiansa !


Tässä samassa postauksessa haluan teille esitellä nämä saamani crackle -lakat, sävyt; G14, G06 sekä G10. Kokeilin näitä nyt tällaisille mallitikuille, enkä laittanut alle edes minkäänlaista lakkaa. Saatte hieman esimakua siitä, miten nämä halkeilee ja miltä nämä näyttävät.G06 on mielestäni joulunvihreä, kimalteleva crackle -lakka. Se ei kauheasti tunteita minussa herättänyt, ehkä vain siksi, että nyt ei ole joulu, eikä tällainen vihreä oikeastaan kuulu suosikkiväreihini. Halkeilee kuitenkin kivasti, se on helppo levittää ja kuivuukin suhteellisen nopeasti. Tämä sävy peitti parhaiten.


G14 on kimalteleva punainen lakka, joka on mielestäni nätin punainen. Tämäkin jouluinen väri ! Punainen on yksi suosikki väreistäni, joten en ihmettele, että tämä miellyttää erityisesti. Tätä oli helppo levittää ja peittävyys on hyvä.


G10 on vaalean kultainen crackle, joka ainakin tässä kokeilussa jäi muiden varjoon peittävyydellään. En meinannut millään saada tarpeeksi lakkaa laitettua, sillä crackle -lakkojahan pitäisi levittää mahdollisimman vähillä sudin vedoilla. Tällainen kultainen hento crackle saattaa kuitenkin osoittautua kivemmaksi kuin ensivaikutelma osoittaa. Tämä sopii todella moneen eri tilanteeseen, väreihin jne. Tämä ei siis huuda "OHOI ! Katsokaa minua ! " Tämä sävy saattaisi olla juuri oikea minunlaisilleni " en oikein innostu crackle -lakoista " -ihmisille.

Olen aloittanut tässä nyt kun minulla on muutama vapaapäivä, eikä mitään tekemistä, projektin. Nimittäin tuon 31 päivän haasteen ! Tiedäntiedän, huijaan kun teen etukäteen, mutta halusin tosissaan tehdä tuon, eikä mulla riitä rahkeet tehdä kynsiä ihan joka päivä, joten pakko tehdä muutamia kerralla. :) Saa nähdä kuinka tämän kanssa käy, julkaisenko tekemäni kynnet ihan muuten vain, vai tuon " 31 päivän haaste " -nimikkeen alla.

Mitä mieltä olet tuotteista? Omistatko noista joitakin?

2 kommenttia:

  1. kivoja lakkoja ja muuta oot saanut ,mieki sain flormar lakkoja

    VastaaPoista
  2. Heh, löysin jotain vanhaa. :) http://www.kk-aro.blogspot.fi/2009/09/tarvikkeit-jne-d.html tästä se sulla sit lähti.. :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)