12. lokakuuta 2012

Chunky Holo

Näissäkin mulla oli vielä pitkähköt kynnet... Nämä tein jo viime viikolla, jolloin minulla ei ollut mitään ideaa mitä tehdä kynsiin.. Jälleen. 


Tykkään tästä Flormarin Spring & Summer 2012 -kokoelman sävystä 437. Oikeastaan suurinosa ko. kokoelman lakoista on todella kivoja ! Itse en sinisestä tykkää oikeastaan yhtään, mutta tämä sinivihreä lakka kolahtaa. Lakka peittää kolmannella kerroksella. Koristeluita en keksinyt, joten päätin koittaa jälleen Kleancolorin Chunky Holon kuivuvuutta, käytössä siis Chunky Holo Teal. Laitoin tällä kertaa vain yhden kerroksen.


Kynsien väri muuttui siniseksi... Mutta nää oli silti kivat ! Nämä tosin lähti parin tunnin sisään pois kynsistä.. syynä siihen oli se, että vaikka käytin Cesarsshopin pikakuivattajaa (joka muuten on hyvä!) niin silti oikean käden pikkurillin lakat menivät täysin rullalle !! Ärh. Oonko ainoa jolla nämä eivät vain yksinkertaisesti kuivu?? 


Chunky Holot on kuitenkin aika kivoja lakkoja, mutta minua raivostuttaa tämä kuivumattomuus ongelma.. Lisäksi osa näistä haisee niin pahalle, että meinaan oksentaa.

Omistatko yhtään Chunky Holoa? Kuivuuko ne sinulla hyvin?

2 kommenttia:

  1. omistan ton saman ja pari muuta tosin vaan kiekolle päässeet ,joo kaamea haju pullossa mut ei vissiin kynsillä kuiteskaan ,en tiedä kuivumisesta mut mulla oli vähän aika sit ongelma et lakat rullaantu ja lähti liikkeelle joideinki lakkoje kaa ,huomasin et aluslakka teki sen

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköiset! Mulla on yksi Chunky Holo ja sen kuivumisen puolesta ainakin sanon, että jää mun viimeiseksi. Sitä saa laittaa aika paljon, jos haluaa kunnolla glitteriä, ja sitten tietty kuivuu tosi kauan.

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)