19. lokakuuta 2012

Flormar Magnetic Twist


Sain Flormarin maahantuojalta kaksi magneettilakkaa, sävyt MG07 ja MG02. Olen itsekin aiemmin jo ostanut Flormarin magneettilakkoja kaksi, sinisen ja punaisen, mutta annoin punaisen siskolleni. En oikeastaan paljoakaan ole näitä käyttänyt, se ei johdu itse lakoista tai mistään, etteikö nämä toimisi, muttakun olen vain niin tohelo tuon magneetin kanssa eikä hermoni kestä, kun kokoajan tökin magneetilla märkään lakkaan :D

Kuvista voisin sanoa vielä sen verran, että onnistuin (jälleen) levittämään upeat raidat laittaessani päällyslakkaa, joten ihan täysin kuvat eivät nyt vastaa näiden toimivuutta. Pahoittelen !


MG07 on tumman violetti ja kauniisti kimalteleva lakka. Tällä en jostain syystä kovin näkyviä ja upeita raitoja saanut aikaan. Voi olla tekijässäkin vika! Raidoista tulee harmahtavan lilat. Tämän lakan kanssa taistelin, sillä onnistuin kokoajan tekemään "huonosti" tai osuin magneetilla lakkaan. Väri on kuitenkin mielestäni todella kiva! Pullokoko 11ml.


MG02 on vihreä magneettilakka. Tällä sain aikaan oikeasti selkeät ja UPEAT raidat, mutta tässä juurikin nähdään miten päällyslakalla voi saada aikaan kauheuksia.. :( No kuitenkin, tätä suosittelisin kaikille, jotka haluavat kokeilla magneettilakkoja. En tiedä tosiaan johtuuko tämä toimivuus tästä lakasta itsessään, mutta olen nyt neljää eri sävyistä Flormar magneettilakkaa kokeillut ja tämä on ainoa jolla onnistuin saamaan todella hyvän lopputuloksen. Pullokoko 11ml.
Vinkkejä magneettilakkojen käyttöön: 
• lakkaa YKSI kynsi kerrallaan.
• laita KUNNON kerros lakkaa kynnelle. Kerroksen tulee olla oikeasti paksu, ei läpikuultava!
• ole nopea, laita magneetti niin lähelle kynttä kuin saat. (tämä ohje johtaa minulla jatkuvasti siihen, että kosken märkään lakkaan magneetilla) Harjoittelemalla löydät oikean kohdan.
• Pidä lakattava käsi rennosti pöydällä tms. joka tuntuu hyvältä ja pystyt pitämään käden paikoillaan. Itselläni ainakin tärisee kädet usein kun teen jotakin tarkkaa hommaa, niin tämä helpottaa kummasti tässä. Voit koittaa myös ottaa magneettikädelläsi hieman tukea jostakin, itse lepuutin sitä osittain pöydän päällä.
Älä laita heti päällyslakkaa tai pikakuivattajaa ! Itse tein niin ja raidat levisivät.. Toki voi olla, että kaikilla ei käy niin.
• Muista hengittää ! :D3 kommenttia:

  1. Sulla on tosi ihana blogi ja teet tosi nättejä kynsiä(: Tuo sun banneri on tosi ihana! Ja nätti kuva susta :)

    VastaaPoista
  2. kivat sävyt =) ja ihan hyvät mullekki toi on viel haastavaa ku ei oo kokemusta ,katotaan mitä mun testailusta tulee

    VastaaPoista
  3. Aika kiva lakka! Tänään neidin piti saada tällainen ja pitihän sitä kokeilla itsekin. Harjoittelua kyllä vaatiin...

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)