12. maaliskuuta 2012

Lähettäkää mulle kysymyksiä ja mä vastaan ! :)Tänään oli äidinkielen esseekoe, enkä meinannut oikein jaksaa. Kirjotinpas sitten kuitenkin sen neljä sivua ja koitin parhaani mukaan tarkistaa. Mustekynällä kirjottaminen meni heti ekalla yrityksellä mönkään, ei vaan ajatukset pysyny kasassa enää siinä kohtaa ja jouduin alottamaan uudelleen. No toisella yrityksellä se sit kuitenki onnistu jotenkuten. Muutamia virheitä tuli siihenkin, mut ei mitään kovin radikaaleja. Jotenki toi oli ihan liian voimia vievä kokemus, oikee käsi on edelleenki todella kipeä. Kauhulla odotan ensi  viikon keskiviikkoa, jolloin pitäis kirjottaa kuusi psykologian esseetä. HYI.

Kattelin just ton keskustelun tuosta esseekokeesta, eikä siinä tietenkää keskusteltu pahemmin siitä kakkostehtävästä.. Toivottavasti meni edes suhteellisen hyvin, koska tekstitaidonkoe meni ihan päin mäntyä mulla, enkä oikeastaan ymmärrä miksi. No jaa.

Lakkasin tänään kynnet! Taas tollaset, mut mulla on siihen syy, jota en vielä paljasta. Kerron sitten, kun se on ajankohtaista. Oon taas kiinnostunu kynsitaiteilusta, tilasinpas muutamia koristeita (strasseja ja fimoja) ja 5kpl dotting tooleja! En oo niitäkään koskaan ikinä omistanu. Ajattelin nyt ottaa sellasen tavoitteen, että ainakin kerran viikossa teen manikyyrin ja postauksen siitä. Saattepahan sitten hieman Nail Artiakin tutkailla tästä blogista !

Olisitteko kiinnostuneet kysymyspostauksesta? Jos olet, lähetä minulle kysymys kommentilla tai vaikkapa sähköpostilla kk-aro@hotmail.com ja vastailen sitten lähettämiinne kysymyksiin. Mun mielestä olisi kiva tehdä tällainen, joten toivoisin aktiivisuutta! Aihe vapaa, kunhan ei mitään kovin hävyttömyyksiä kiitos.

1 kommentti:

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)