19. maaliskuuta 2012

Kynsilakkojen haaliminen osa I


Vasemmalta oikealle: Classics French Manicure setti (mega shine top coat, "natural color" ja valkoinen kynsilakka) 3,95€, Wet n Wild fastdry Gray´s Anatomy 4,95€, Models Own Golden Green 4,95€ ja Models own Dream Stream 4,95€

Okei, nyt sain sitten lisäystä kynsilakka kokoelmaani 6 kynsilakan verran. Tosiaan, eilen kiltisti utelin, olisko okei jos kävisin keskustan Seppälästä tutkailemassa noita Models ownin lakkoja ja sovittiin "ostorajaksi" kolme. Ja sitten se piruvie meni ja sano et ota ny neljäski jos sellanen älyttömän kivan värinen ja pakko saada lakka. Tässä on lopputulos.. :D

Noi Classics French Manicure lakat oli tosiaan paketissa, enkä suoraan sanottuna ollut ihan varma mikä tuo "natural color" on. Se näyttää tossa putelissa niin valkoselta! Kokeiltuani ranskalaisen manikyyrin tekemistä tuohon pikkurilliin voin todeta et oli kyllä kiva ostos tuo paketti. Tarvitsin valkosen lakan ja päällyslakan, eikä hinta ollut todellakaan paha ja oli kiva ja helppo tehdä manikyyri tuolla (huom, kokeilin näitä kaikkia vasta yhteen kynteen!) Levitty kaikki kolme lakkaa kuitenkin kivasti.

Ihan aluks mulla oli ne kolme Models ownin lakkaa kädessä ja olin jo menossa kassalle kunnes huomasin ton Wet n Wildin lakan ! Aika jännän näköstä oli putelissa.. Se mun oli pakko saada, joten pinkki Models own lakka päätyi takaisin hyllyyn odottamaan ostajaansa. Levitty hyvin, tosin kolme kerrosta mun piti tehdä ku oli niin läpinäkyvää.. auringon valossa vieläkin ehkä vähän liian läpinäkyvä. Kuivuu ihan älyttömän nopeasti ! Siksi ei ainakaan mua haittaa niin paljoa se, että vaatii niin monta kerrosta.

Models owneja ostin nyt ekan kerran. Oon hieman himoinnut niitä jo aiemmin, mutten ole koskaan ostanut. Nyt päätin kun tutkailin Kynnelle -blogia ! Ihania sävyjä noissa ! :o Pakko saada niitä lisää. Pettymyksen jouduin kokemaan, sillä eihän tuolla keskustan Seppälässä ollu kauheemmin mulle tällä hetkellä niitä mieluisimpia sävyjä. Levitty kivasti, kuivuu nopeasti. Laitoin nyt vaan kaksi kerrosta, peittää silti hyvin. Tuon sinisen (Dream Stream) kanssa hieman petyin.. Kuplia! Onneks vaan todella minimaalisia, jotka tosiaan huomasin kun tuijotin kynttä tosi läheltä ja pitkään. :D Vähän ne tosin tuossa alimmassa kuvassa näkyy.

Pahoittelen, etten ihan hirveästi siistinyt ylimenneitä lakkoja, mutta lakkasin tosiaan ihan vaan sitä varten, että saan näistä lakoista kuvia tänne blogiin.

Ainiin ! Pakko jo nyt hehkuttaa. Jopo teki mulle hyllyn kynsilakoille ! Se on ihan jättimäinen ja jää super tyhjäks, muttei se mitään. Täytyyhän sitä tilaa olla nyt kun oon taas innostunut tästä kynsitouhuilusta ja ostelen sitten aina joskus uusia lakkoja.. Tulen sitten joskus myöhemmin hehkuttamaan hyllystä lisää (kuvien kera) sitten kun hylly pääse komeilemaan seinälle ! Heippa.

sisällä vähän hämärässä

auringonpaisteessa
Mitä pidät uusista hankinnoistani? Onko sinulla kokemuksia ko. kynsilakoista? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)