14. maaliskuuta 2012

Nail Art tarvikkeita

Tilailin hieman uusia Nail Art tarvikkeita, yhteensä makso nää kaikki toimituskuluineen n.17€. Eli halpaa oli !


Dotting tooleja en ole IKINÄ omistanut. Nämä 5kpl maksoi vaan 4,50€, kun taas aiemmin katselin cesarshopista dotting tooleja niin siellä yksi dotting tool makso vähän yli 10€ ! Enkä mä jotenkin usko, että nää olisi jotenkin "kämäsempiä", ku se siellä ollut.. Kyllä mä ainakin näillä pärjään ! Huomasin tosin, että näissä on pari samankokoista, aattelin ensin, että olisi ollut kaikki erikokoisia. Mutta jos tosi tarkkaan tota kuvaakin katsot, huomaat varmasti että mm. nuo missä on noi jättipallot on samankokoisia. Saapahan ilman säätöä tehtyä kahella eri värillä samankokoisia palloja !

Niille, jotka eivät tiedä mitä dotting toolit ovat tai mitä niillä tehdään: Dotting tooleilla saa tehtyä palloja, joista voi sitten tehdä vaikkapa kukkia. Lisäksi oon kuullut, että jotkut käyttävät näitä tippien tekoon helpottaakseen ranskalaisen manikyyrin tekoa, mun täytyy kyllä testata sitä jossain kohtaa. Enää mun ei tarvitse säätää hammastikkujen/coctailtikkujen kanssa ! :)


Kivoja strasseja ei meinaa enää löytää mistään ! (mä en ainakaan täältä Hämeenlinnasta, mut jos joku tietää täällä paikan mistä niitä saa halvalla ja paljon niin saa kyllä kertoa!) Tilasinpas siis kerralla n. 3000 strassia, 12  eri väriäkin löytyy ! Hintaa tuli 7,50€. Näitä saan sitten taas käyttää ja paljon :)


Fimojakin päätin kokeilla. Nää on tällaisia ohuita koristeita, joita saa kiinnitettyä ihan vaan vaikkapa värittömällä kynsilakalla. Enhän mä osaa näitä vielä käyttää, enkä ole ikinä kokeillut.. joten googlasinpas ohjeita ja päädyin tällaiseen mahtavaan Sonnelaan, joka on siis kynsiblogi. Kannattaa ihmeessä käydä katsomassa ihan muutenki ku tuo fimo ohje! Hintaa oli vain 3,50€.


Kaupanpäällisiksi sain näitä hileitä, joita käytetään vaikkapa värittömällä lakalla. Lakan "suti" kastetaan hileisiin ja levitetään kynteen ja tadaa! Sitten on glitteriä. Oisin todellakin toivonu saavani mitä tahansa muuta ku näitä, mutta onpahan ainaki kivan värisiä !

Koitan saada tänään tai viimeistään huomenna väsättyä kynsipostauksen, jos vaan keksin jotain uutta hienoa mitä kokeilla ! :) ps. Niitä kysymyksiä kehiin ihmiset !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)