5. maaliskuuta 2012

Ostettua

Kauhea tauko ollu tässä bloggailussa, ei vaan oo oikein napannu ja kirjotuksiin pitää lukea.. Nyt päätinki tulla sepustamaan vähän pidemminki juttuja.

Me käytiin hiihtoloman aikana (oikeestaanhan oon ollu "lomalla" jo pitempäänki mut Jopolla oli hiihtoloma !) metsästämässä mulle ylioppilasmekkoa.. Tuli todettua ettei vielä oikein oo mitään, ku mä haluan vaikka ihan vaan kesämekkosen, koska käytiin järkyttymässä yhessä kaupassa missä oli tosi mahtavia oikein kunnon juhlamekkoja. Kattoin sitte hintalappuja (meinasin pyörtyä) hiukan ja näin mekon joka oli jollakin joskus oisko viime tai toissavuonna ylioppilas mekkona. Hintaa yli 200€. Öh, ei tälläsellä köyhällä opiskelija pololla ole moiseen varaa. Ehkä vähän myöhemmin löytyy sit omaan budjettiin sopiva ja kiva mekko.

"Lohdutukseks" tosta reissusta sain mahtavan hienon lompakon ! (Salla, jos satut lukemaan tätä nii se on samanlainen ku sulla mutta musta, toivottavasti ei haittaa!) Sitten päädyin tilaamaan parit juttuset nettikaupoista.

Mä en ole kovinkaa mekko ihminen, mut mä ajattelin et kyllä jokaisella täytyy edes yksi mekko olla.. Kokeeksi tilasin tollasen mustan mekon (kuvassa on harmaa versio) ja katon miltä näyttäis päällä. Hinta ei ollu edes paha. Facebookissa oli joku kampanja juttu Halensilta et saa 10€  alennuksen ku tykkää niiden sivuista.. Käytin sen ja otin toisenki jonku hömpänpömppä 7€ mekon lisäks, jotka sit loppuki sivuilta jo, eikä mulla oo kuvaa siitä. Sain todeta et tuo kampanja vie vaan toimituskulut pois. (ainoo maksutapaki oli käteinen)

Tavoitteena ois opetella kävelemään tollasilla tooosi korkeilla kengillä ja tiiän et mun polveni rakastaa mua taas tästä hyvästä. Mut ei se mitään ! Noi oli tosi kivat :) Tuo perhonen ei vissiin ole edes kiinni tossa korossa, tai ainaki jotain sellasta luin kommenteista, eli ihan perus mustat high heelsit. Ironista on et niiden merkki tai joku tekijä tms mikä lie on LUNDBERG ! Hihi. Ilmankos onki nii kivat. Hinta on aika hurja et täytyy toivoo et on vähä enemmän käyttöä ku se et kerran vuodessa. Näähän siis löytyy Nelly.comista.. Lundberg / Queens.

Meikkaaminen on huippu kivaa mun mielestä, ja mulla ei oo oikein ikinä ollu kunnon siveltimiä. On kurjaa ku on vaa yks sivellin millä laittaa luomivärejä ja yks sivellin millä voi laittaa puuteria, poskipunaa ja aurinkopuuteria. Onneks Jopo on nii kiva et sain tilata tälläsiäki humpuukijuttuja ! :D Siveltimet on yksittäisinäki kaupois tosi kalliita, joku 10€/kpl ja nyt mulle tulee 24,90€: lla 24kpl ! Ei paha.

Kai nuo tilaukset tulee tän viikon aikana, ainaki luulisin. Täytyy ruveta taas bloggailemaan enemmän. :) Heippa !

2 kommenttia:

  1. Kerro sitten oliko siveltimet hyviä, lähteekö karva, pisteleekö jne! Pitää iteki harkita jos ovat rahan arvoisia.

    VastaaPoista
  2. Joo toki ! Teen oikein kunnon postauksen sitten noista jutuista.. Noista siveltimistäki oli nii kämäsesti kuvia/infoa tuolla jeans.fi:ssä, mut aattelin et no jos ny ostais noi ku ei se ny nii kauhee hinta ole jos tosiaan vertaa kaupassa oleviin yksittäisiin siveltimiin. Voin sitten sepustaa täällä et millaset ne oli ja voi sit joku muukin hankkia jos tarvetta on (jos on hyvät) ! :) Toivottavasti olis !

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)