18. maaliskuuta 2012

Fimojen käyttö

Fimoja oon nyt ostanu elämäni ensimmäistä kertaa. Selitin niistä jo aiemminsamassa postauksessa muiden ostamieni nail art tarvikkeiden kanssa samassa postauksessa. Fimojen käyttö osoittautui ainakin mulle ihan helpoksi, joten kyllä muutkin siinä onnistuu ! Tosin, sain nää just hetki sitten vasta laitettua et en tiiä pysyykö nämä kiinni.

Fimoja kiinnittäessä tarvitset: värittömän kynsilakan, fimoja ja välineen, jolla poimit yksittäisiä fimoja ja laitat ne kynnelle. Itse käytin tuollaista coctailtikkua, mutta kyllä tähän tarkotukseen kelpaa dotting toolit, hammastikut tai ne sellaiset manikyyritikut.


1. Laita väritöntä lakkaa kynnelle siihen kohtaan, johon haluat fimosi kiinnittää. Älä laita liikaa tai liian laajalle alueelle ! (mä tein niin välillä).. Menee suttuseks, sillä kun olet laskenut fimon kynnellesi, sinun tulee painella se sormella kiinni, jotta fimo mukailee kynnen kaarevuutta, eikä repsota reunoista.


2. Eipä tässä kummempaa, kun olet saanut fimon kiinni hyvin anna vähän kuivahtaa ja laita päällyslakka.  


Tein tässä tällaset kynnet. Alotin  näiden teon jo eilen illalla, mutten tullut postaamaan näistä vielä, sillä halusin kokeilla näihin vielä fimoja ! Pohjalla on liukuvärjäys töpöttelytekniikkaa käyttäen kahdella erisävyisellä lakalla. Sitten tein dotting toolilla pisteitä "muka jollain idealla".. Mut kyllä nää luonnossa ihan kivat on. Vaikka ainakin mun silmään näyttävät kuvassa suttuisilta, ne ei sitä kuitenkaan oikeasti ole ! :)

Mitä pidät? Auttoiko ohjeet lainkaan? Jäikö jotain kysyttävää? 

8 kommenttia:

 1. Pysyyks noi ihan lakalla,kun muissa ohjeissa on käytetty liimaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pysyi ainakin mulla. Noi fimot vaan täytyy muistaa painaa kunnolla koko kynnelle, ja laittaa kunnolla päällyslakkaa fimon alle ja päälle. :) Kyllä ihan lakkakin on hyvää "kiinnitysainetta", ite oon aina käyttäny strassien ja oikeestaan kaikkien koristeiden kanssa ihan vaan lakkaa enkä kertaakaan liimaa.. Toki jos haluaa että ne pysyy oikeesti useita päiviä niin kannattaa liimaa harkita, mutta kyllä noi fimot varsinkin jämähtää lakalla kiinni eikä irtoile.. Strassit on sitten eri juttu, jollei laita oikein kunnolla päällyslakkaa..

   Poista
 2. Mua autto sun ohjeet, tosi paljon

  VastaaPoista
 3. Leikkasitko ite noi fimot vai oliks jo valmiiks tommosina siivuina? Kuin kapeita ne suurinpirtein oli? Mulkin on kynsilakkainnostus tullu ja noi fimot on ihanii, mut en tienny, et miten ne laitetaan, mut tää autto TOSI paljon, joten taidanpa tilata semmosia=DD mulkin on kynsiblogi hauskatkynnet.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli valmiiksi siivutettuja. Fimojen tarvitsee olla mahdollisimman ohuita, jotta ne tosiaan kiinnittyvät hyvin kynteen ja mukailevat kynnen muotoa. Oiskohan 1/3:s osa millistä näin suurinpiirtein hyvä paksuus.. Jotain sinne päin, kuitenkin niin, että mahdollisimman ohuita! Muttei tietenkään läpikuultavan ohuita ;) Harjottelemalla ja kokeilemalla oppii oikean "tatsin" :) Ihana kuulla että tästä oli apua! :) Ihana bloginalku teillä! :) Jos yhden vinkin saan antaa, niin laittakaa kuvat hieman isommiksi niin näkyy lakkaukset paremmin. Kaikki eivät "jaksa" tai viitsi klikkailla kuvia suuremmiksi.. Oikein kiva blogi on kyllä ! :)

   Poista
  2. Kiitti vinkistä=D Vois kyllä kokeilla=) Mäkin taidan ostaa valmiiks siivutettuja =D koska se leikkaaminen ei saata onnistua=)

   Poista
  3. pysyks nää kui pitkää kiinni? =)

   Poista
 4. Mekin uskalluttiin sun ohjeiden avulla näitä fimoja kokeilemaan=D Jos haluut nähä mimmosia tuli, niin osote on tuossa ekassa kommentissa=D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)