9. maaliskuuta 2012

I love my new high heels !


Nyt nää kengätki tuli eilen. Nää on mun mielestä niiin nätit, mut enhän mä (ainakaan vielä) osaa näillä kävellä. Harjoitus tekee mestarin, kuten sanotaan. Ensin aattelin et hitsi mä otan noi perhoset pois heti ku nää tulee postista, mut toisaalta noi on kyl aikas kivat yksityiskohdat. Nää on nätit, mut mun mielestä ihan hirveät jalassa! No joo, mä en olekaan tottunut ihan hirveesti kävelemään korkokengissä muutenkaan. Jotenkin noi painaa  päkiään, johtunee siitä, että on noin korkeat korot? Ihan mahtavan upeat jalassa, saa jotenki jalat näyttämään niin kivoilta ja sääret pitkiltä ! :DMustien sukkahousujen (tai stay uppien) kanssa parhaat. Vieläku se mun mekkonen saapuis Halensilta niin.. Kovasti koitan noita pitää jalassa (oikeestaan vaan kotona vielä), jotta ne vähän muotoutuis, oppisin käveleen niillä  ja tottuisin noihin muutenkin. Kesällä ois sit kyl kiva tepastella noilla kivassa mekossa ;) Mut oli kyllä onnistunut ostos! Ensin aattelin et ne ois liian pienet ku tosiaan painavat hieman päkiää ja varpaitakin ehkä jopa, mut sit taas koko 41 vois olla ihan liian löysä nii en halua ruveta palauttelemaan. Kyllä ne muotoutuu ! (toivottavasti)

2 kommenttia:

  1. Kengät venyy melko paljon sivusuunnassa, mutta tuskin nuo ainakaan pitenee. Opit kyllä kävelemään! Sitten on palkitsevaa kun pystyt aina pitempiä aikoja kulkea kauniit korkkarit jalassa :D

    VastaaPoista
  2. Nii, sitä meinasinki :) siis lähinnä ehkä liian kapeat, ku jos ois lähettäny takas ja ottanu kokoa isommat nii sit taas ois saattanu olla niin et ne on sit liian pitkät ja leveät ja tipahtaa jalasta :D Elän toivossa, et näistä muotoutuu vielä täydelliset kengät.

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)