20. lokakuuta 2012

Snow-Flakes


Sain Cesarsshop:sta kokeiluun Color Clubin sävyn Snow-Flakes. Käytin tätä heti ensimmäisenä mustan lakan päällä, ja ai että kun on hieno ! 


Snow-Flakes on aivan uskomaton flakies lakka ! Laitoin tätä kynsille vain kaksi kerrosta. Tämä kuivuu yllättävän nopeasti ja se on suhteellisen helppo levittää. Tosin, tällaisten lakkojen kanssahan on omat haasteensa saada noita "hippuja" tasaisesti joka paikkaan. Näistä tulee mieleen ihanasti syksy!



Kuparia, kultaista, vihreää ja keltaista vivahdetta...


Päätin kokeilla miltä nämä näittäisivät mattana, mutta tosiaan. Minulla on Essien mattapäällyslakka, joka oli jotenkin sattunut jäämään hieman auki ja koko tuote oli ihan todella paksua puuroa! :( Päätin kokeilla mitä tapahtuu jos laitan sekaan kynsilakanpoistoainetta, ja sainkin siitä taas juoksevaa. Matta efekti kuitenkin kärsi ja lisäksi tuo minun Essie tekee jostain kumman syystä ihme valkoisen "kerroksen" kynsille. Onkohan aika luopua tuosta jo? Ehdotelkaas hyviä matta päällyslakkoja !




Voi miten nätiltä nämä näyttäisikään kunnon matattuina.. Huokaus. Tuo Essie nyt hieman pilasi tätä, mutta luonnossa nämä olivat silti todella ihanat ! Kuvissa tuo valkoinen pinta erottuu enemmän.. 

Jätän tuon toisen saamani Color Clubin esittelyn hieman myöhemmäksi, voin kuitenkin kertoa sen verran, että kyseinen lakka on taas kerran aivan ihana joulun punainen, joka tuoksuu MARJAISELTA ! 

9 kommenttia:

  1. Mä just eilen testasin Essien ja Gina Tricot'n mattapäällyslakkojen eron: ei mitään eroa! Käypä tsekkaamassa mun blogista tämän päivän postauksesta mattakuvat, vaikka ne onkin otettu keinovalossa. Suosittelen siis halpismattalakoista ostamaan Ginaa, koska se on yksittäin noin 4e, jos ostat pari muuta lakkaa kylkeen niin 3kpl/10e :)

    Mä muuten rrrrakastan tota Snow-Flakesia! Pitäis tilata toinen, kunhan rahatilanne antaa periksi, kun tuntuu, että käytän sitä joka manissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä noissa tosiaan näytä eroa olevan ! Paitsi tuo hinta, joka on muuten tossa Essiessä ihan järkyttävä.. :(

      Toi Snow-Flakes löi mutkin kyllä ihan ällikällä ! :o aivan upea, toimii varmasti erinomaisesti niinäkin päivinä kun tuntuu ettei mikään inspiroi eikä toimi ! :D

      Poista
  2. ihana toi flakies lakka! ite omistan goshin mattapäällyslakan ja se on toiminu mun mielestä tosi hyvin, suosittelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekkin? (: täytyy pistää korvan taakse (:

      Poista
  3. Suosittelen mattalakaksi Flormarin mattapäälyslakkaa. On halpa ja toimiva :) Dependin mattapäällyslakka ei tee mattaefektiä ja mikähän kolmas miulla oli.. Noh, eniveis tuo Flormarin on ollut miulle erittäin toimiva :) Blogistani löytyy kynsiä joihin olen sitä käyttänyt.

    Lisäksi kannattaa ostaa lakanohentajaa (itselläni on Seche Viten ja toimii, muistaakseni Ihanat kynnet sivustolta tätä saa) jos käy niin että joku lakka alkaa liisteröityä tms. Kynsilakanpoistoainetta ei voi lakkaan laittaa kun sehän siis.. on tarkoitettu lakan poistoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Flormar mua kiinnostaiskin, just kun on niin halpa ja muutenkin mulla todella hyviä kokemuksia niistä lakoista :)

      Lakanohentaja on ollut hankintalistalla jo todella pitkään, en tiedä mikä siinä nyt sitten on ettei tuu sitä hankittua.. Mä tohon Essieen sitä lakanpoistoainetta laitoin ihan vaan sen takia, ettei tosiaan tuota ohentajaa ollut ja Essie aiemminkin aiheutti sellaisia vitivalkoisia raitoja kun sitä käytin.. Eli tyylillä " Kokeilenpas tätä kun lakka on lentämässä mäelle muutenkin " ;)

      Poista
  4. Täältä myös ääni Gina Tricot'n mattapäällyslakalle. Muista ei tosin ole kokemusta mutta eipä kyllä tarvitsekaan, tuo on toiminut oikein hyvin.

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)