28. lokakuuta 2012

31 Day Challenge: Day 7

Mustavalkoiset kynnet, jotka onnistui tuhat kertaa paremmin kuin aiemmat violetit kynnet.. Nämä on todella super helppo tehdä, mutta näyttävät upeilta ! 


Käytin näissä Kleancolorin mustaa lakkaa, sekä Classicsin White Tip:iä. Mun mustalakkani rupee jo olemaan loppu, täytyisi hankkia uusi.. Mitä mustaa lakkaa suosittelette? Valkoinen mulla onkin ollut hankinnassa jo pidempään, mutta en oikein osaa päättää minkä, joten suositelkaahan mulle myös hyvää valkoista lakkaa?

Mustan lakan kuuluu mun mielestä olla sellainen, että kaksi kerrosta riittää tasaiseen ja peittävään lopputulokseen. Tämä Kleancolor oli kyllä sitä ! Mutta en välttämättä haluaisi tätä uudestaan, vaan haluaisin kokeilla jotakin muuta.

Valkoista lakkaa mulla ei olekaan varmaan koskaan ollut, että se peittäisi täysin muutamalla kerroksella ja levittyisi hyvin.. Onko tällaisia olemassakaan? :o On varmasti, ei vain ole osunut kohdalleni.  


Nämä kynnet on tehty niin, että ensin lakkasin mustaa kaksi kerrosta. Sitten itseasiassa tein isommat valkoiset pilkut pitkin kynttä, ja vedin valkoiset viivat. Nuo olisi ehkä kannattanut tehdä toisin päin eli valkoiset viivat ensin ja sitten pilkut.. Toisaalta, jos molemmin päin toimii niin kumpi sitten on oikein ? Lopuksi tein pienemmät mustat pilkut valkoisten pilkkujen keskelle.


Mustavalkoisista kynsistä tulee jotenkin mieleen yksinkertaisuus. En tiedä miksi.. Mitä teille tulee mieleen siitä?


Mitä mieltä olet kynsistä ? Aiotko itse kokeilla näitä? 

9 kommenttia:

 1. Siis vau nää on tosi "näyttävät" ja hienot!:)

  VastaaPoista
 2. Tosi hienot! Itse en yleensä tykkää tälläisistä ja ekaksi katsoin näitä vähän epäluuloisesti, mutta yhtäkki tykästyin näihin. Varmaan jo tänään kokeilen tehdä nämä. :D

  VastaaPoista
 3. Todella hienot kynnet:) voisin itsekin joskus tän tyyliset tehdä:) tosi simppelit mutta kauniit:)

  VastaaPoista
 4. Waude :) täytyy kyllä kokeilla vastaavaa itsekin joskus.

  VastaaPoista
 5. Todella upeat ja taidokkaat kynnet! Valkoiseksi lakaksi suosittelen sydämeni pohjasta Mavalan 'White 49' lakkaa. Tosi hyvin peittävä, kerroksia korkeintaan kaksi, yhdelläkin tulee peittävää ja tasaista. Hintakaan ei ole aivan mahdoton ja todella laadukas lakka, minun käytössä ainakin ollut tosi hyvä c;

  VastaaPoista
 6. Matkin näitä tänään! Avokki sanoi heti kun näki, että "OHO! Hienot kynnet!" :) tai no se kyllä kehuu aina, mutta toi oho-osuus oli ihan uus reaktio :D

  Ja mustaksi lakaksi suosittelen Wild&Mildin Black Catia, peitti yhdellä kerroksella!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)