1. lokakuuta 2012

Räväkät puolikuu leot + tuto !


En voi olla ylistämättä tarpeeksi tätä NYX Girlsin sävyä Tango ! Ihanan oranssiin taittava punainen jelly. Täydellinen glittersandwicheihin, muttei pitkiin kynsiin pelkältään.. Hieman huonohko peittämään, ainakin minulla jäi hassu raja kynsiin. Tässä manikyyrissä se ei kuitenkaan haittaa mitenkään. :) Tangoahan ja muita NYX Girls -lakkoja saa tilattua  Pretty.fi:stä !

Inspiraation lähteenä oli tämä kuva.


Tehdäänpä tästä nyt kertaheitolla jonkinlainen "tutoriaali". Olen tehnyt nämä vapaalla kädellä, käytin täplien rajaamiseen dotting toolia (jonka voit tarvittaessa korvata vaikkapa coctail/hammastikulla, lyijykynällä tms.). 

1. Lakkaa pohjalle räikeä lakka. Itse käytin tosiaan NYX Girlsin sävyä Tango
2. Lakkaa valitsemaasi lakkaa kynnelle puolikuun muotoon, tein tämän itse vapaalla kädellä, mutta apuna voit tottakai käyttää myös manikyyritarroja, eli niitä valkoisia tarroja, joita käytetään mm. ranskalaisen manikyyrin tekoon. Käytin tässä Flormarin sävyä JG450

3. Ota seuraavaksi 2. vaiheessa käyttämääsi lakkaa tummempi lakka, ja tee sen siveltimellä epämääräisiä läikkiä sinne tänne kynttä, mutta ainoastaan 2. vaiheen lakan päälle. Jätä puolikuun raja selkeäksi !käytössäni oli NYX Girlsin 24 Karet.  

4. Rajaa täplät haluamallasi lakalla, lakan ei tarvitse olla musta tms, käytä mielikuvitusta ! :) Rajaamiseen voit tosiaan käyttää vaikkapa hammastikkua. Ota paperinpala pöydälle, ja laita siihen hieman kynsilakkaa. Dippaa hammastikku lakassa ja vedä sillä kevyesti kynteen viivoja, jotka eivät ole suoria! Oikeastaan, mitä "epätarkempi", sen parempi lopputulos. 
5. Päällyslakka vielä ja olet valmis ! 


Mitä mieltä olet kynsistä? Aiotko kokeilla itse? 

5 kommenttia:

 1. Aivan ihanat! :) Ja todella ihanasti tehty tuo leopardikuvio, näyttää ihan aidolta. :D

  VastaaPoista
 2. Kokeilin. Ei onnistunu.. Mä en vaan osaa.. ÄÄÄÄH, ahistaa kun ei osaa mitään kivaa tehä..

  Mutta nää sun on NIIN kivat. :)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit kynnet! Tuo punainen pohjaväri jo toi mieleeni nallekarkit jostain syystä. Lepardikuvio vielä oikein paransi sitä. Ei ole ikinä tullut mieleen, että voisi toteuttaa noin kivasti puolikuumanikyyrin ja leopardihullutuksen. :---D
  xoxo Mella

  VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)