26. lokakuuta 2012

31 Day Challenge: Day 5

Tänään on tarkotus esitellä siniset kynnet. Nämä ovat tähän mennessä esitellyistä kynsistä omat lempparini! Kynnet ovat ainakin omasta mielestäni onnistuneet ja kuvatkin on kivat  ! I did it !


Kunnon kuvapläjäys alkuun ja nyt kerron hieman kynsistä. Pohjalla on kolme kerrosta Classics metallic 13, joka muuten onkin yllättävän nätti lakka pienellä violetilla säväyksellä. Säväystä en tietenkään saanut kuvissa näkymään, mutta kyllä sitä tästä lakasta jonkin verran löytyy.

Mähän olen hokenut sitä, kuinka inhoan sinisiä lakkoja.. Täytyy tällä kertaa todeta, että taidankin tykätä näistä! Tai tästä.. miten vaan. Tämä sopii ihoni sävyyn, eikä tämä näytä "liikaa siniseltä". Olipas hassusti ilmaistu.

Päälle päätin leimailla pitkästä aikaa! Nimettömään leimasin koko kynnen kuvion ja muihin sormiin puolikkaan. Peitin siis puolet kynnestä teipillä, leimasin ja otin teipin pois. Leimaukseen käytin Flormarin sävyä 436. Rajan peitin 1,5mm vaaleansinisillä strasseilla. Kuvio on XL kuvalaatasta B. Niitä saa mm. Cesarsshop:sta. Kannattaa ehdottomasti katsoa koko XL -laatta valikoima, jos sinua kiinnostaa nämä XL -laatat. Valikoimaan pääset tästä !

Mitä pidät? Itse tykkään. Tykkäätkö XL -laatoista? :) Kuinka monta omistat?


4 kommenttia:

 1. Mulla oli toi sama laatta, ei ole enää :D Siinä piti olla niin erilainen leimaamistaktiikka, että kyllästyin siihen että joka leimauskerralla sai vetää turhia harjotteluleimauksia enemmän kuin edes puoliksi onnistuneita... Myin sen eteenpäin :(
  Ihanat kynnet kyllä! Harmi kun en tullut toimeen oman laattani kanssa, sillä toi sunkin käyttämä kuvio on hieno!

  VastaaPoista
 2. todella kauniit kynnet ,en omista xl laattaa ja muutenki toi leimaaminen pitäs harjotella =)

  VastaaPoista
 3. Oi että! Nämä on kyllä todella ihanat! Vaikka en yleensä välitäkään sinisistä lakoista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Noi siniset lakat ei vaan uppoa muhun, mutta ai että nää oli hienot !! :)

   Poista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)