23. lokakuuta 2012

31 Day Challenge: Day 2

Tälle päivälle ois tarjolla oranssit kynnet. Tietenkin oranssista tulee mieleen tiikeri! Joten, mustia raitoja siis.Jotenkin innostuin LEIKKIMÄÄN Photoshopilla?


Pohjalakkana käytin Color Clubin Sparkle and Soaria, joka on muuten yllättävän kaunis oranssi lakka, jossa on paljon kultaista shimmeriä. Tämä kuuluu niihin lakkoihin, jotka vain lojuvat hyllyssä, mutta nyt rupesi ihmetyttämään, miksi?

Koostumukseltaan lakka on ihan kiva, levittyy hyvin ja kuivuu todella nopeasti. Erityisesti tuo shimmeri on tässä lakassa se, joka miellyttää silmää. En nimittäin ole kovin suuri oranssi -fani ;)


Raidat tein yksinkertaisesti mustalla akryylimaalilla ja ohut kärkisellä siveltimellä. Vuorotellen vasemmalta ja oikealta puolelta kynttä, eripituisia viivoja. Pyrin siihen, että viivat ohenisivat kärkeä kohti, mutta eihän se toiminutkaan ihan niin jokaisessa viivassa. Ei haittaa!

Mitä pidät kynsistä? 

1 kommentti:

  1. Mun on tehny mieli ostaa toi sparkle and soar jo pitkän aikaa, ja jos koostumuskin on hyvä niin kyllä se nyt on varmaan pakko hankkia... :D kivat kynnet! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)