27. lokakuuta 2012

31 Day Challenge: Day 6

Violetit kynnet tänään! Näistä voin sanoa, etten ole ylpeä. Suunnitelmat meni päin prinkkalaa, yhden ainoan lakan takia, siksi loppujen lopuksi koristelut jäi mitättömiksi. Kyllä otti päähän.. 


Tarkoituksena tosiaan oli käyttää Wet n Wildin sävyä nimeltä On a Trip. Se on nätin värinen violetti lakka, jossa on kyllä upea kiilto! "Megalast", ei oikein pidä paikkaansa, meinaan aiemmin pidin tätä ilman koristeluita yhden ainoan päivän töissä.. Työpäivän jälkeen lakat olivat ihan kuluneet kärjistä ja pinta täynnä kolhuja. Hah. 


Jostain syystä lakka ei kuivunut lainkaan.. Laitoin kyllä ohuenohuita kerroksia ja annoin kuivua pitkään. Aina ennen uutta kerrosta lakka oli kyllä "kuiva", mutta jotenkin se vain sitten jäi kerrosten väleillä märäksi.. Ruttuunhan ne meni ! Hermot meni. Päädyin käyttämään Flormarin sävyjä 446 ja 448. Täysin vapaallakädellä tein tuollaisen "ruudukon". Joka kyllä näyttää tooodella suttuiselta.. Tässäkin, jos olisi teipeillä tehnyt tms. olisi lopputulos ollut varmasti kiva. Eipä mua jaksanut kiinnostaa tuolloin.. :(Huomenna onkin mustavalkoisten kynsien vuoro, jotka kieltämättä on melkosen hienot, joten kannattaa ehdottomasti katsastaa ne huomenna blogistani ;) Ainakin itse tykkään todella paljon !

Riittääkö sinun "pinnasi" tällaisia epäonnistumisia? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)