24. lokakuuta 2012

31 Day Challenge: Day 4

Apua! Kohta viikko jo mennyt näitä haastepäiviä! Tosin, vielä olisi 27 päivää jäljellä. Vieläkö jaksatte? ;) Tänään on vuorossa vihreät kynnet.


Mun on ihan pakko myöntää, että mä olen kyllä ihan surkea näiden teippailujen kanssa.. En selkeästikään saa reunoista muutakuin röpelöiset! Kuitenkin, näissä kynsissä haluan korostaa sitä, että tahdoin kokeilla (taas) näiden ihanien värien yhdistelmää sekä juurikin tätä teippailua. Näissä jätin päällyslakan laittamatta. Kerron kohta miksi ! 

Tahdon syvästi pahoitella, että kynsistä on vain yksi ainoa surkea kuva, mutta nämä syksyiset pimeät päivät ja illat haastavat meidät "tavalliset" kameran käyttäjät toden teolla. Haluaisinkin siis kuulla teiltä vinkkejä kuvien ottamiseen? Minulla on käytössä Canon EOS 1100D, joten asetuksia pitäisi joo, pystyä säätämään vaikka miten, mutta olen vielä täysin sukka tämän kameran kanssa (vaikka uskokaa tai älkää, olen yrittänyt oppia!! ;D).  Mä uskon, että moni teistä saa 100 kertaa parempia kuvia pelkällä digikameralla kuin minä, sillä vaikka olisi kuinka järkkäri käytössä, ei se todellakaan tarkoita automaattisesti sitä, että kuvista tulee mahtavia! Ulos en pääse kuvaamaan, eikä aina ole mahdollista hyödyntää luonnonvaloa.. Siksi toivoisin Teidän lukijoiden antavan minulle nyt hyviä vinkkejä otsikolla "Näin otat edes siedettäviä kuvia näin syksyn pimeinä aikoina". 

Takaisin kynsiin matkamme käy.. Elikkä, alla on Essien Navigate Her -lakkaa kaksi kerrosta. Annoin kuivua todella hyvin ennenkuin rupesin leikkimään teipeillä. Kärkiin käytin China Glazen Stone Coldia. Käytin siis täysin normaalia läpinäkyvää teippiä. Kehoittaisin teitä, joita nämä "tape manit" kiinnostaa, käyttämään kynsienkoristelu -teippiä. Se on sitä todella kapeaa teippiä, jota yleensä käytetään ihan sellaisenaan kynsille. Lisäksi kehottaisin kurkkaamaan Nailside -blogin, sieltä löytyy jos minkämoista teippi tutoriaalia ! Nailside -blogista muuten juurtaa inspiraationi näille kynsille. 

Päällyslakkaa en laittanut siksi, että Stone Cold kuivuu mattapintaiseksi, joka näyttää muuten aivan uskomattoman hienolta luonnossa !! TÄSSÄ teille kunnon swatch kuva. Halusin tietynlaisen kontrastin jäävän näiden kahden lakan välille. Mitä mieltä olet tästä 31 päivän haasteesta? Ei ole kauheasti kommentteja tullut, joten kysyisinkin, että kiinnostaako tämä teitä lainkaan? 

Muistakaa myös kertoa kynsikuvien otto -vinkkejä ! :)


4 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tästä 31 päivän haasteesta! En osaisi/jaksaisi itse edes tehdä uusia joka päivä ja inpiraatiokin voisi vallan loppua kesken välillä! :)

   Kynsikuviin vinkkejä en edes minä pysty jakamaan... syksy tuo haasteita kaikille! Jos haluat investoida kuitenkin paljon laatuun/väreihin tai mihin vaan niin suosittelen rakentamaan "kynsiteltan" ja ostamaan kunnollisen kirkkaan lampun (ei kellertävää) kuvia varten.

   Täältä hyviä vinkkejä: http://masterpiecepink.blogspot.fi/2012/10/kulissien-takana.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+MasterpiecePink+%28Masterpiece+Pink%29

   xoxo Mella

   Poista
  2. Hyvä kuulla ! :) joo siis, tää on kyllä niin tyhmää kun on synkkää ja pimeetä eikä saa kunnon kuvia.. Täytyypi ryhtyä hankkimaan kunnon kirkas lamppu ! Kiitos kovasti linkistä ! :)

   Poista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)