10. lokakuuta 2012

Loveit.fi & ihana punainen POP

Ensimmäisenä haluan pahoitella kovasti hiljaiseloani, mutta syy sille selviää postauksessa. Toivottavasti ymmärrätte ! 

Love It! -verkkokauppa lähetti minulle muutaman tuotteen testattavaksi. Aivan mahtavia ! :)

Sabrina koristelelakka, POP Xmas, POP Split silver sekä Smart nails -sabluuna

Sabrina koristelakka, on fucsian sävyinen glitteri koristelakka. Koostumukseltaan melko vetistä, mutta tällä saa varmasti todella kivoja vivahteita kynsiin. Hintaa tällä on Love It! -verkkokaupassa 11,70€

POP Xmas, on aivan ihana punainen glitterlakka. Peittää 3-4 kerroksella ja kuivuukin yllättävän nopeasti. Tulee joulu mieleen. Tämän hetken ehdoton lempparini punaisista lakoistani. Hintaa tällä on Love It! -verkkokaupassa 9,55€

POP Split silver, on hopea crackle-lakka. Se halkeilee todella tiheästi, ainakin mitä minä sitä kokeilin. Itse en hirveästi crackleista innostu, mutta tämä vaikutti kyllä todella kivalta kiekolle testatessa. Saa nähdä mitä tällä keksinkään. Hintaa tällä on Love It! -verkkokaupassa 9,55€

Smart nails -sabluuna, on toimiva ja erittäin helppo tapa saada koristuksia kynsiin. Sopii erityisesti niille, jotka eivät jaksa aina leimailla. Sabluuna toimii kuten tarrat, asetat sabluunan kynnelle, lakkaat päälle ja poistat sabluunan. Samaa sabluunaa voi käyttää muutaman kerran. Itse koitinkin näitä heti ! :) Hintaa tällä on Love It! -verkkokaupassa 4,15€


Minulla kävi paha kämmi jo melkein viikko sitten.. Löin vasemman käden nimettömän kynnen niin lujaa johonkin, että se nousi kynsipedistä jonkun verran. Se oli muutaman päivän erittäin kipeä, mutta nyt siihen ei onneksi satu enää lainkaan. Tästä syystä innostukseni kynsien lakkailuun laski hetkellisesti. Se on osasyy yli viikon kestäneelle hiljaiselolle.


Joku tarkkasilmäinen saattaakin huomata, että kynnen reuna on hieman revennyt. Jotenkin mystisesti siitä oli lähtenyt pieni pala? Onko teille koskaan sattunut näin? Yritin puhdistaa kynnen niin hyvin kuin pystyin, mutta se osoittautui vaikeaksi, sillä asetoni olisi kirvellyt ihan hirveästi jos sitä olisi kynnen alle päässyt. No, tästä tapaturmasta seurasi kynsien lyhennys ! En tykkää. Onneksi ne kasvaa takaisin !


Minun oli pakko päästä heti kokeilemaan tuota POP Xmasia. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Paitsi että uskokaa tai älkää, lakka on luonnossa vieläkin ihanampi !


Sabluunoitakin oli pakko päästä käyttämään! Lakkana käytin Flormarin 436:sta. Keskelle kiinnitin 1,5mm mustat strassit. Kiva yksityiskohta !

Lopuksi vielä kuva josta myös näkee tämän Xmasin ihanan värin ! Tykkääntykkääntykkään !


Mitä mieltä olet kynsistä? Oletko koskaan kokeillut sabluunoita?

13 kommenttia:

  1. Mä oon koittanu sabluunoita, mut ei vaan toiminu.. Lähti se muovi sulamaan lakasta..? Joku virhe mahollisesti..

    Kyllä ne kynnet takas kasvaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai jaa? :o Sulla on varmaan ollut huonoja sitten.. Noi oli sellasia melko paksuja muovisia sabluunoita. Tosi kivoja !

      Onneks ! Mut ai että kun teki kipeetä..

      Poista
  2. Hui kun kynsi näyttää kipeältä! Minusta noi lyhyet kynnet on oikeen hyvät. Itse en tykkää liian pitkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se olikin ! :( oli tosi kiva huomata kynsien reinoilla hurja määrä verta :s Sitten jännitin että mitä kynnelle oli käynyt, mulla meinaan oli tapahtumahetkellä tosiaan kynsilakkaa.. Oikeastaan oon jo pitempään miettinyt kynsien lyhentämistä, mutta jotenkin jouduin tuon nimettömän kynnen leikkaamaan niin lyhyeksi, että en tykkää :s Liian pitkät ei kyllä munkaan mielestä oo kivat, varsinkaan jos ne kaartuu liikaa tms.

      Poista
  3. Uskon, että POPbeauty Xmas on luonnossa kaunihimpi! Tein siitä juuri postauksen tässä öö... pari päivää sitten. Aivan ihana jouluinen lakka! :--) Mulla peitti jo ensimmäisellä kahdella kerroksella, ei ois tarvinnut kyllä yhtään enempää :0 Mutta ooh, ihania juttuja olet saanut testattavaksi!
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoinkin tuota sinun postaustasi :) Xmas on kyllä IHANA ! Miten voikin olla.. onkohan se siitä jouluisuudesta sitten? Voi olla että peitti jo kahdella kerroksella, mutta laitoin kuitenkin kolme.. :D

      Poista
    2. :)) Varmaan, kun on niin joulunpunainen, tumma ja peittävä. Sekä päälle saa ihania koristeluja ja helposti näyttäviä esim. valkoista pitsiä ;)

      Poista
  4. Auts sun kynttä!!! Toivottavasti paranee pian.
    Ihana toi Xmas. Tykkääntykkääntykkään... ;DDD
    Laitoitko alle jotain muuta lakkaa vai sitä ihan pelkiltään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan ! :) ihan pelkkää tuota Xmasia, ensin arvelin sen olevan huonosti peittävää, mutta eipä ollutkaan ! :D

      Poista
  5. hienot ,mulla on noita sabluunoita ku oon tilannu mut jäänyt viel kokeilematta ,pitäs kokeilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ! Kannattaa ehdottomasti kokeilla.. mistä oot sabluunat tilannut? :)

      Poista
    2. oon tilannu ne inkkipinkiltä

      Poista
  6. I-H-A-N-A lakka ! rakastan tollasia "minihilelakkoja" ::::: )

    lauantaimurhetytto.blogspot.com

    VastaaPoista

Asialliset kommentit on aina tervetulleita ! :)